Tváře Primy vzpomněly na své začátky. Kubelková zažila trapas, třicátiny má i hvězda ZOO

Tváře Primy vzpomněly na své začátky.

Moderátoři zavzpomínali na začátky Primy

Televize Prima slaví 30 let a společně s ní i její moderátoři nebo seriáloví herci. Na své začátky v televizi zavzpomínala Terezie Tománková či Roman Šebrle. Moderátorka Iva Kubelková v pořadu Showtime popsala i jeden trapas, který před lety zažila. O své zkušenosti se podělila také herečka a zpěvačka Eva Burešová, jež na Primě působí už dlouhých sedm let.

„Pamatuji si svůj první příchod na Palmovku (kde Prima dříve sídlila, pozn. red.). Bylo 2. května, svíral se mi žaludek a já si říkala, jestli tu vydržím,“ vzpomínala Tománková na své začátky na Primě. Do soukromé televize přišla v roce 2000. Nyní moderuje oblíbený diskusní pořad Partie. S odstupem času přiznává, že to strašně rychle uteklo. „Moc bych si přála vrátit zpátky čas. Vzpomínám si, jak říkali moji rodiče a babičky, že nejvíc jde vidět na dětech, jak ten čas letí. A také na tom, jak Prima stárne a já s ní,“ doplnila moderátorka.

Devátým rokem působí na Primě také zlatý olympijský medailista a moderátor Roman Šebrle. „Ty začátky si moc dobře pamatuju. Všechno jsem si musel hned od začátku odžít v moderátorském křesle. O to to bylo těžší,“ řekl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Líbání s Klusem? Splnila jsem si sen, přiznala Burešová. Prozradila, na co nemá peníze

Podle něj se toho za dobu jeho působení na Primě hodně změnilo. Například se po jeho boku vystřídalo hned několik moderátorek. „Připadá mi, že je u mě takový virus. Nejdřív Gábina Lašková, pak Eva Perkausová. Nejdřív se obě vdaly, pak měly dítě. Teď vedle mě sedí Soňa Porupková a vdává se,“ zhodnotil Šebrle.

Třicátiny oslaví také Burešová

K živému vysílání patří i nečekané situace. Jednu takovou zažila moderátorka pořadu Showtime Iva Kubelková. „Pamatuju si jeden trapas, který se mi stal, když jsem měla mít živý vstup do zpráv. Probíhal v jedné hale a režie se špatně domluvily a myslely si, že se mnou komunikuje ta druhá, takže jsem měla to ucho a Eva Perkausová ze studia řekla: ‚Připojujeme se za Ivou Kubelkovou,‘ ale já jsem ji vůbec neslyšela. Pak se pod pódiem ozvalo: ‚Mluv‘,“ popsala Kubelková.

A stejně jako televize Prima, slaví letos 30. narozeniny také Eva Burešová, herečka známá ze seriálu ZOO. „Je to hrozně hezké a mám radost, že společně oslavíme třicátiny,“ uvedla. „Prima mi dala nejvíc příležitostí a pořád mě podporuje, takže mně je tady moc hezky a myslím si, že za těch sedm let jsme zvládly natočit spoustu krásných věcí, nejen seriálových, ale několikrát jsme pomohly i přes různé nadace a charity. Těch společných zážitků máme hodně a věřím, že jich bude ještě víc,“ řekla Burešová.

Popsala i nejintenzivnější moment, který s televizí Prima zažila. „Vzpomínám na Slunečnou. Bylo to pro mě něco nového a intenzivního. To, jak se propojil natáčecí štáb i jak fungovali fanoušci. To samé u seriálu ZOO. Jak byli ke mě všichni milí, když jsem čekala Nathánka nebo Tristana. Bylo to úžasné. Myslím si, že mám obrovské štěstí, že jsme si s Primou tak sedly. Jeden z nejintenzivnějších zážitků bylo moje turné, které bylo pod křídly Primy,“ dodala hudebnice.

Tagy: