Hybnerová o své farmě: Každé zvíře má svůj hrobeček. Pojmenováváme je po indiánsku

Herečka a bývalá manželka herce Saši Rašilova Vanda Hybnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka pohovořila o usmíření s tátou. S humorem povyprávěla také o své rodinnné farmě, kterou má na Vysočině a kde tráví spoustu času.

Hybnerová je na svůj ranč velice pyšná a ke každému zvířeti, které chová, má speciální vztah. „Slepice mají svá jména. A mají i hrobečky. U mě má každé zvíře hrobeček. Pojmenováváme je po indiánsku. Jméno přijde se situací. Buď se u nás to zvíře narodí, nebo přijde, nebo ho hodí přes plot. Jednu dobu jsem měla ovce, ty už nemáme, zaplaťpánbůh,“ svěřila se 54letá herečka moderátoru Honzovi Dědkovi.

„Začínali jsme se třemi ovečkami a jedním beranem. Rodí dvakrát za rok, během dvou let jsem měla 45 ovcí. Takže jsem je rozdávala kamarádům pod podmínkou, že bude alespoň tři roky žít, než ji sežerou,“ přiznala herečka. Jelikož však všichni její přátelé chtěli jen ovce, nechala berany vykastrovat.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel hollywoodský velikán Walter Mirisch. Stál za trháky Někdo to rád horké i Sedm statečných

„Měli jsme stádo skopců, kteří čekali na smrt. Nechtěli jsme je jíst, nemohli rodit ani oplodňovat, nechtěli žrát trávu, protože zjistili, že seno je lepší,“ popsala.

Zůstal jí tak poslední beran, Čenda, ten zemřel vloni o Vánocích. „Měl už strašně artrotický nožky, chodil chudák po kloubech. Pro pobavení vesničanů jsem mu ze zateplovacích bandáží pro koně udělala takové ponožky s molitanem, aby ho to netlačilo. To byl takový Meresjev,“ rozpovídala se Hybnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka o svých zvířatech.

Řeč přišla také na jejího tatínka Borise Hybnera, na kterého vzpomíná i díky novému divadelnímu představení Slávy dcery, kde hraje dceru slavného otce. S tím svým to zřejmě neměla vždy jednoduché. „Asi bych na to v každé fázi života odpověděla jinak. A teď, čau tati, jsem tímto představením uzavřela kapitolu odpuštění,“ dodala.

Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: