Jágrová o detailech z porodnice: Sestřičky mi nestihly dát nic na bolest. Ale bude svatba

Pavlína Jágrová

Rozhovor s Pavlínou Jágrovou

Módní blogerka a neteř Jaromíra Jágra Pavlína má v posledních měsících takříkajíc napilno. Stala se z ní matka a rovnou se i zasnoubila.

Nejnáročnější, ale zároveň nejkrásnější životní období. Takové teď prožívá Pavlína Jágrová. Porod před pěti měsíci ale neproběhl úplně podle jejích představ. „Byl strašně intenzivní a vlastně i hrozně rychlý. Sestřičky mi nestihly dát vůbec nic na bolest, ačkoliv jsem o to prosila. Byla jsem ve stavu, kdy už jsem opravdu prosila a bylo to horší, než jsem si dokázala představit,“ přiznala Jágrová.

To nejhorší už má naštěstí za sebou a teď si užívá společné chvíle se svým synem Maxmilianem. „Už jsme se sžili a už vím, co a jak. Ale přijde mi to náročné v tom, že pořád musíme něco řešit. Malý měl třeba ekzém, tak jsme řešili ekzém. Pak se dostavila rýma a když skončila, měl zase něco s očíčkem. A teď poslední měsíc se budí každou hodinu v noci a já bohužel nevím, čím to je. Ale je to tak a snažím se zvyknout,“ popsala neteř slavného hokejisty.

S péčí o syna naštěstí pomáhá její přítel. „V celkovém měřítku mi pomáhá hodně, ale hlídám převážně já. Maxík je totiž na mě hodně fixovaný, takže když s ním nejsem, pláče. Pořád chce být se mnou a potřebuje moji pozornost, takže ještě nemůžu nikam na delší dobu odejít. A jsem hlavně jediná, kdo ho dokáže uspat,“ řekla s úsměvem Jágrová.

Jágr se s Maxíkem už setkal

Maxe už si pochoval i slavný strýc Jaromír Jágr. „Zrovna o víkendu jsme byli za babičkou a on tam byl také, tak Maxíka viděl. Říkal, že by to pro něj bylo náročné a že by se nevyspal. Prý spánek miluje,“ vylíčila jejich setkání Jágrová. Max je na něj prý také moc akční. „Prý by neměl ten svůj klid. Ale doufám, že časem bude mít také svoje dítě,“ doplnila Jágrová.

Do budoucna bude mít jejich rodina další důvod k setkání, a to na svatbě. Pavlínu totiž její partner požádal o ruku, a to pro ni na nečekaném místě. „Žádost proběhla už v porodnici. Ale musím se přiznat, že mi prstýnek nebyl, takže jsme ho museli nechat zvětšit,“ popsala důvod, proč zásnuby zprvu tajili.

A jaká byla její reakce? „Měla jsem po porodu úplně rozbouřené hormony, takže jsem strašně brečela. Ale bylo to krásné, to ano,“ uvedla Jágrová s tím, že na veselku zatím není čas a obřad se nejspíše uskuteční až příští rok. „Do roka a do dne to bohužel nestihneme,“ uzavřela.

Tagy: