Jedenáct let jsem byla sama, svěřila se Rottrová. Prozradila, po jaké události nastal zlom

Je jí 81 let, vypadá skvěle, nádherně zpívá a je šťastně vdaná. Zpěvačka Marie Rottrová v rozhovoru pro redakci Showtime prozradila, jak se na pódiu cítí, i to, proč si myslí, že svého třetího manžela – na rozdíl od názvu své písně – neměla potkat dřív.

Řada kolegů, stejně jako příznivců, je ráda, že Rottrová svou pěveckou kariéru dosud neukončila. „Říká mi to hodně lidí – muzikanti, zpěváci a fanoušci. Poslouchala jsem, že to nevydržím, když skončím, a měli pravdu. Nevěřila jsem jim, ale nezpívat jsem zvládla pouze dva roky. Pak mi to chybělo,“ prozradila umělkyně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eva Burešová si musela najmout bodyguarda. Sama by to nedala, říká manažer

Pocitům, které prožívá během svých vystoupení na jevišti, se podle ní nic nevyrovná. „Je to jedinečné, zažívají to třeba herci, kteří milují divadlo. Ta energie, která jde z kapely, od publika. A já stojím mezi nimi, to vše se vstřebává. Je to krásné,“ konstatovala.

Dřív by to neklaplo

Jak Rottrová redakci prozradila, ačkoliv je již potřetí vdaná, jedenáct let žila bez partnera. „Měla jsem pejska, maminku, takže jsem byla obklopena lidmi. Když jsem nezpívala, tak jsem vařila pověstné nedělní obědy. Poté, co jsem se rozvedla se svým druhým manželem, jsem neměla potřebu mít mužského. Sama jsem byla opravdu jedenáct let,“ vysvětlovala.

Na situaci nechtěla nic měnit, vše jí vyhovovalo. Změnu však pocítila po smrti své maminky. „Svět se pro mě změnil. Už tady nebyl člověk, kterému bych hned zavolala, když se něco dělo. Říkala jsem si, že bych možná už chtěla někoho hledat, ale nehledala. Ono to přišlo samo,“ podotkla zpěvačka.

Jak zdůraznila, název její populární písně Měli jsme se potkat dřív u jejího posledního manžela rozhodně neplatí. „Neměli jsme se potkat dříve, protože by to neklaplo. Kdyby se tak stalo, tak bych s tím nesouhlasila. Nebrala bych to vážně,“ dodala. Do konce roku má Rottrová v plánu hned tři dovolené a řadu koncertů. Do prosince jich má naplánovaných dvacet a věří, že vše bude stíhat.

Tagy: