Eva Burešová si musela najmout bodyguarda. Sama by to nedala, říká manažer

O koncertní šňůru Evy Burešové je velký zájem, proto se známá herečka a zpěvačka rozhodla najmout bodyguarda. CNN Prima NEWS to potvrdil její manažer Josef Ducký. „Fanoušci Evu milují a někteří z nich občas nerespektují pravidla, která jsou daná. Snaží se k ní dostat co nejblíže nebo se jí dotknout,“ vysvětlil Ducký příčinu opatření.

Burešová má v posledních měsících napilno. Kromě natáčení seriálu ZOO a hraní v muzikálu The Bodyguard, kde ztvárňuje hlavní roli Rachel, se 29letá umělkyně vydala na vlastní turné. Aby vše zvládla, stará se o ní tým profesionálů.

„Mám maskérku, která mě líčí a udělá mi vlasy, stylistku a manažerku. Dokonce i bodyguarda a PR manažera, to je něco neuvěřitelného,“ vyjmenovala Burešová v pořadu Showtime všechny, kteří se o její koncertní šňůru starají.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Náměty na reportáže jsem dostával i nahý, přiznal Klíma. Výhrůžky házel do koše

O její vystoupení je velký zájem. Na některé její koncerty zbývají poslední lístky. „Zájem o Evu a její vystoupení je opravdu veliký. Fanoušci ji milují, ale občas někteří z nich nerespektují pravidla, která jsou daná. Snaží se k ní dostat co nejblíže nebo se jí dotknout. Myslím si, že sama by to nedala, proto k ní byla najmuta ochranka,“ vysvětlil Ducký.

„Je s ní na každém kroku ve městě, ve kterém zrovna vystupuje. Dělá jí i osobního řidiče, takže Evu vozí na hotel a do koncertních hal,“ doplnil manažer slavné hudebnice.

V některých médiích se také psalo, že by měl ochraňovat i její dva syny. To však Ducký vyvrátil. „Oni s ní nejezdí. Eva má chůvu, nebo jí pomáhá s hlídáním maminka. Nemá strach o život, je to jen preventivní opatření,“ dodal.

Na koncert přišla tisícovka fanoušků

Během svého prvního turné EVA TOUR 2023 navštíví Burešová celkem deset českých měst. Celá tour pak vyvrcholí velkolepým koncertem 11. května v pražském Lucerna Music Baru. „Jsem hrozně vděčná za to, že jsem se k hudbě vrátila teprve před třemi lety a už jsem schopná takhle vyprodávat kluby, kulturáky a sály. Při mém prvním turné jsem to vůbec nečekala a jsem z toho úplně hotová,“ sdělila emotivně v pořadu Showtime.

Na svém sólovém koncertu měla v jednu chvíli i tisícovku fanoušků. „Jsem strašná plačka, vše mě rozbrečí, takže hrozně bojuju s tím, aby se to nestalo během vystoupení. Vracím se zpátky do dětství, kdy jsem si tohle vše strašně přála,“ přiznala Burešová.

Tagy: