Kajínkův velký den: Oženil se hned po vypršení podmínky. Pochlubil se snímky ze svatby

Jiří Kajínek se na sociální síti Instagram pochlubil radostnou novinkou. Oženil se se svou partnerkou Magdou Gubovou. Své ano si řekli podle zjištění deníku Blesk ve čtvrtek, tedy přesně v den, kdy Kajínkovi skončila sedmiletá podmínka.

Před sedmi lety Jiří Kajínek dostal milost od tehdejšího prezidenta Miloše Zemana, díky tomu mohl opustit vězení, kde si odpykával doživotní trest odnětí svobody. Ve čtvrtek 24. května mu skončila podmínka, což jeden z nejznámějších českých vězňů oslavil ve velkém stylu.

ČTĚTE TAKÉ: Feri by měl v brzké době nastoupit do vězení. Soud mu pošle výzvu, lhůta bývá pár dní

Svým příznivcům na sociální platformě Instagram oznámil, že se oženil. „Pár fotografií z naší svatby,“ okomentoval tři nově přidané fotografie na svém instagramovém profilu.

Kajínek, který si v cele odseděl 23 let za dvojnásobnou vraždu, si vzal dlouholetou partnerku Magdu Gubovou, s níž žije od chvíle, kdy byl propuštěn.

Kajínek se s psycholožkou Gubovou podle informací deníku Blesk zná už 47 let. Své ano si řekli ve 14 hodin v Klenotnici na Staré radnici v Brně. Obřad byl skromný a přítomni byli pouze svědkové.

K TÉMATU: Kajínkovi skončila podmínka. Během sedmi let zažil řadu malérů, „svobodný“ prý již nezůstane

Již ve čtvrtek Kajínek v rozhovoru pro CNN Prima NEWS hovořil o svatbě a zmínil, že k ní dojde velmi brzy. „Mám z čeho žít, v čem jezdit a mám co na sebe. Navíc mám také nádherného psa a úžasnou přítelkyni. Až bude po podmínce, tak se můžeme vzít. Takže k tomu dojde dřív, než se nadějete,“ prozradil ve čtvrtečním rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Sedm let v podmínce prý prožil, jak nejlépe mohl. „Dobu v podmínce jsem si užil jako krásných a šťastných sedm let. Pořád nade mnou ale visel pověstný Damoklův meč, takže jsem měl stále v povědomí, že se může cokoliv stát,“ řekl Kajínek.

Tagy: