Jiří Krampol prolomil mlčení: V nemocnici strávil týden kvůli bolestivému zranění

Herec Jiří Krampol strávil poslední týden v nemocnici. Jak prozradil pro CNN Prima NEWS, hospitalizovaný byl na JIP kvůli problémům s kolenem. Měl totiž přetržené vazy a poté se mu v noze usadila voda. Lékařům se podařilo hercovy zdravotní komplikace vyřešit a on už je v pohodlí domova.

Během uplynulého týdne měli fanoušci strach o herce Jiřího Krampola poté, co se objevila zpráva, že je v nemocnici. Na internetu kolovaly různé informace o tom, proč musel být hospitalizován. Nyní herec a bavič prolomil mlčení a pro CNN Prima NEWS řekl, co se stalo.

ČTĚTE TAKÉ: Těžký rozchod zpěváka Sebastiana. Je to definitivní, potvrdil v Novém dni a zmínil novinku

„Vůbec nejsem nachlazený,“ vysvětlil herec na úvod. „Jsem v nemocnici s kolenem,“ osvětlil situaci s tím, že si zranění přivodil sám. „Měl jsem přetržené vazy. Ve tmě jsem špatně šlápl a poranil jsem se,“ pokračoval.

Kvůli přetrženým vazům následovaly další komplikace. „Otékaly mi nohy,“ řekl a doplnil, že se do nemocnice dopravil po vlastní ose. „Sotva jsem dolezl do taxíku, který mě odvezl do Nemocnice Na Františku,“ uvedl herec a známý bavič. V nemocnici lékaři zjistili, že se mu v noze usadila voda.

Vše ale naštěstí dobře dopadlo a zdravotníkům se podařilo vodu odstranit. V pátek byl herec z nemocnice propuštěn, přičemž domů se dopravil taxíkem. „Byl jsem v nemocnici týden,“ upřesnil Krampol.

Jiřího Krampola trápí zdravotní potíže poměrně často, většinou jsou komplikace spojované s problematickým dýcháním. Herec se ani ve svých pětaosmdesáti nevzdává práce a co se týče umělecké kariéry, je plně aktivní. „Teď jsem měl premiéru v Divadle Broadway. Mám toho dost, je to dobré,“ pronesl nadšeně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slováčková o rakovině. Chemoterapie jí mění chutě. Má pocit, jako by byla těhotná

Tagy: