Šlapko, taháš otce od dětí, vzkázala Lela Vémolově expřítelkyni. Ta nahrávky zveřejnila

Nelichotivé hlasové zprávy poslala současná snoubenka Karlose „Terminátora“ Vémoly jeho expřítelkyni. Playmate Denisu Ayverdi označuje například za „šlapku, která tahá otce od rodiny“, použila i řadu vulgarit. Expřítelkyně populárního bijce si však nenechala urážky líbit a na svých sociálních sítích zprávy zveřejnila.

Co sprosté konverzaci přecházelo ví zřejmě jen Lela, Denisa a možná také Vémola. Ať už se však odehrálo cokoliv, bývalou slovenskou playmate Ceterovou to rozohnilo natolik, že Vémolovu expřítelkyni nešetřila a od plic jí řekla, co si o ní myslí.

„Dám to všude, ty k**vo. Máme dvě děti, to je můj muž, rozumíš tomu,“ začíná hlasová zpráva, kterou brunetka obdržela. Následně Ceterová tvrdí, že jsou s Vémolou manželé, ačkoliv svatbu mají naplánovanou až na léto. „Všude to dám, ty k***o prašivá, všude. A každému to jdu napsat,“ pokračuje, aniž by specifikovala, co přesně měla Ayverdi provést.

„Ať každý ví, co jsi ty za šlapku, která tahá otce od dvou dětí, ty p**o zku***ná,“ zdůraznila Ceterová. Své dřívější sokyni vzkazuje, že to, co provedla, je hanba. „Toto dělají šlapky a ku**y. Tohle normální žena neudělá, nikdy. Vážně, Deniso, jsem si myslela, že jsi úplně jiný level, ale ty se chováš jako šlápota,“ dodala Ceterová.

Ve zveřejnění ji však předběhla samotná Ayverdi, která se rozhodla převzít iniciativu a svým sledujícím vše vysvětlit ze svého pohledu. „Začala bych tím, že se pět let nechám urážet a jsem ticho kvůli někomu, s kým jsem byla a měla jsem ho ráda. Ale číše už přetekla. Za prvé, Karlos Vémola byl můj přítel tři roky a poslední rok se s ním vídala i Lela (spala),“ vzkázala.

Po rozchodu, kdy přítelkyní bijce byla již slovenská blondýnka, ji Ceterová údajně neustále atakovala a urážela ji i její rodinu. „S Karlosem jsme zůstali pouze přáteli. Občas si napíšeme, i když mě několikrát někam zval. Z mé strany je to vždy na úrovni přátelství,“ dodala Ayverdi s tím, že dosud vše trpěla. „Tato magistra mě už urážet nebude. Jsem svobodná, bezdětná a nikomu jsem neublížila,“ uzavřela.

Tagy: