Každý rozvod je prohra, řekl legendární Dino a prozradil, jaké plány má s novou přítelkyní

Bývalý fotbalový útočník Jan Koller byl hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Povídej 24. 4. 2022

Bývalý fotbalový útočník Jan Koller se před pár lety rozvedl a nyní si užívá vztah s krásnou přítelkyní Zuzkou. Ve Smetanově Lhotě si postavili roubenku, ve které nyní tráví společné víkendy. V budoucnu by se prý na vesnici dokonce i přestěhoval. „Až budou mít dcery vlastní životy, plánuji se na vesnici vrátit,“ prozradil v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS Koller. A jak to vidí se svatbou?

S manželkou Hedvikou prožil sportovec, kterému se přezdívá Dino, dlouhých 15 let. Poté se však oba vydali každý svou cestou. „Rozvod proběhl docela v klidu a jsem rád, že jsme se dokázali domluvit. Manželství skončilo po vzájemné dohodě,“ vysvětlil Koller, který je s 55 góly historicky nejlepším střelcem české reprezentace.

Koller má dvě dcery ve střídavé péči s exmanželkou. „Bývalá žena a děti žijí ve Francii, ale mě to víc táhne do Česka. Takže dva týdny trávím doma a týden s dcerami ve Francii. Občas je to náročnější, ale už si to nějak sedlo,“ svěřil se moderátorce Radce Červinkové bývalý útočník.

Nyní stojí po jeho boku přítelkyně Zuzka. „Líbí se nám, že máme podobný náhled na život i společné koníčky, kromě fotbalu tedy. Má ráda i Smetanovu Lhotu, kde jsme si postavili roubenku a trávíme tam víkendy,“ řekl Koller s tím, že stěhovat se do zahraničí nemá vůbec v plánu.

„Chci zůstat v Česku. Až budou mít dcery své životy, plánuji se na stáří vrátit do vesnice. Uzavře se kruh,“ pokračoval sportovec.

Přezdívka Dino ke mně patří

Kollerův vztah se Zuzkou už trvá několik let. Zamilovaný pár plánuje společnou budoucnost a webu Super.cz se dokonce před pár měsíci svěřil, jak to vidí se svatbou. „Jsem šťastný, plánujeme budoucnost v České republice,“ řekl Koller s tím, že co se týká manželství, nechávají tomu volný průběh a do ničeho se nehrnou. „Třeba to přijde, třeba nepřijde. Nijak to neřešíme. Snažíme si užívat jeden druhého,“ uzavřel.

A kde se vzala legendární přezdívka Dino? „Doprovází mě celou mojí fotbalovou kariérou. Odmalička jsem vždycky vyčníval a měl přezdívky, které směřovaly na mojí výšku. Přezdívka Dino vznikla v době, kdy jsem působil v rezervním týmu Sparty a v kinech zrovna běžel film Jurský park, v němž se to hemžilo dinosaury. Máme podobnou výšku, takže nějak takhle vznikla,“ doplnil Koller.

Tagy: