Koller prozradil důvod odchodu z kapely Lucie: Nemám čas celý život, chci si užít, říká

David Koller v pořadu 7 pádů Honzy Dědka

David Koller v pořadu 7 pádu Honzy Dědka

Manželé David a Anna Kollerovi v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka promluvili o svém seznámení a o výchově zpěvákových synů. Muzikant také prozradil, co stojí za jeho odchodem ze skupiny Lucie. Honzovi Dědkovi se svěřil, že se chce více věnovat rodině.

Anna Kollerová Honzovi Dědkovi připomněla, jak se seznámila se svým manželem a úspěšným hudebníkem Davidem Kollerem. „Znala jsem kapelu Lucie, ale nikdy jsem ji neposlouchala. Spíš jsem znala Koller Band. To jsme se ještě neznali, učila jsem se na advokátní zkoušky a pamatuju si, že týden před nimi jsem si každý večer, když jsem se doučila a byla v hrozném stavu, pouštěla Recidivu od Koller Bandu. Asi po roce mi přišla SMS od Davida, ve které bylo: ‚Prosím tě, pojďme udělat nějakou politickou kampaň.' Něco jsem mu napsala a pak jsme se potkali v Mikulově. To bylo víceméně pracovní. Teda zdálo se být. Politická akce proběhla a tak jsme se poznali,“ vzpomíná na začátky jejich vztahu Anna Kollerová, která má s Davidem čtyřletého syna Davida.

ČTĚTE TAKÉ: Taclík promluvil o dětech a přiznal lumpárnu z mládí. Bilancovat po oslavě jubilea ale nechce

David je stejně starý jako jeho synovec Vincent. „Oni si spolu chodí hrát. Je to zábavný, když jsem s nimi, mají stejná kola, jsou stejně velký, pokřikujou na sebe. Oni neví, že jeden je strejda a druhý synovec. Říkají si jménem. Oba jsou na muziku, ale jestli budou muzikanti, to se teď ještě nepozná,“ rozpovídal se David Koller, který své starší syny k muzice vedl.

Nyní už ale ví, že tlačit na pilu bylo poněkud zbytečné. „Svoje kluky jsem do muziky trošku nutil. Ale po osmi letech klavíru od toho odskočili. Nikdy je to moc nebavilo, ale hráli. Nedokázal jsem je k tomu nějak dostat, ale klavír je těžkej, taky mě to nebavilo,“ uznává s odstupem let Koller.

Koller se chce víc věnovat rodině

Zpěvák má prý v oblibě, když může svému nejmladšímu synkovi číst knihy. „David je hodnej čtecí táta. Rád čte pohádky,“ prozradila na muzikanta jeho žena Anna.

Rodinu Koller uvádí i jako důvod pro odchod z kapely Lucie. „Odjedeme ještě jedno turné. Měli bychom odehrát Hrady.cz, šňůru po hradech, protože jsme to slíbili, a adieu. Budu se věnovat klukům a rodině. Člověk nemá čas celej život, na sklonku bych si to chtěl užít. A s kapelou Koller Band máme intenzivní život taky. Pojedeme potřetí turné,“ říká David Koller.

Jeho žena toto rozhodnutí kvituje. „My se moc těšíme, že bude víc doma,“ potvrzuje Anna Kollerová.

Kromě Davida Kollera a jeho manželky Anny si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla herce Miroslava Hanuše, herečku Alžbětu Malou a influencerku Natálii Schejbalovou. Premiérový díl sledujte v úterý 20. února ve 21:40 na Primě.

Tagy: