Taclík promluvil o dětech a přiznal lumpárnu z mládí. Bilancovat po oslavě jubilea ale nechce

Herec Marek Taclík

Marek Taclík oslavil narozeniny

Herec Marek Taclík bravurně ovládá své řemeslo. Svůj život, jak se zdá, má už teď také pod kontrolou, byly ovšem doby, kdy připomínal spíše horskou dráhu. Teď se coby čerstvý padesátník a táta od rodiny tváří, že o tom neví, i když leccos naznačuje. Redakci Showtime přiznal i jednu lumpárnu z mládí.

Podle svých slov má Taclík za sebou mládí ve stylu sex, drogy a rokenrol. Životní styl ho občas dostal do velkých problémů, ovšem nyní je šťastný táta, který minulý rok oslavil padesáté narozeniny. „Bilancovat v padesáti? To je jako kdyby mi někdo oznámil, že za dva dny umřu. Nebyla ani oslava, jednoduše se naštěstí nestalo nic zvláštního,“ prozradil oblíbený herec pobaveně.

ČTĚTE TAKÉ: Gandalf osaměl. Herec Ian McKellen opustil svého o více než 50 let mladšího přítele

O pomyslném vstupu do druhé poloviny svého života má jasno. „To by bylo opravdu štěstí, kdyby to byla půlka, protože bych se musel dožít stovky. Podobným způsobem jsem prožíval třicítku, pak mi přišla zajímavá třiatřicítka. Ale poslední narozeniny, které jsem slavil, byly nejspíš osmnáctiny,“ zavzpomínal pro redakci Showtime.

Podle svých slov v životě nepotřebuje žádné nové podněty či inspiraci. „Mám všechno, co chci,“ pronesl.

Taclík přiznal i malé hříchy z mládí. „Bylo docela normální. Netrávil jsem ho v knihovně, i když tam jsme s kamarády třeba zapalovali knížky. Jinak se ale ničím nevymykalo,“ řekl. Za sebou má však i opravdu divoká léta, kdy balancoval na hraně zákona.

V souvislosti s tím se zmínil i o svých potomcích. „Přál bych si, aby Matylda a Tonda byli trochu klidnější, protože bych si je nerad vyzvedával každých 14 dní na ARO,“ dodal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Herec Petr Batěk žije v luxusním bytě s výhledem na Prahu. Nahlédněte do jeho soukromí

Tagy: