Richard Krajčo si pořídil bydlení v Dubaji. Emiráty se staly druhým domovem i pro jeho děti

Zpěvák a herec Richard Krajčo, který 1. června oslavil 47. narozeniny, pendluje mezi Českem a Dubají, kde si pořídil nemovitost. Jezdí tam i s dětmi, které má se svou bývalou manželkou Martinou Poulíčkovou.

Richard Krajčo žije sedmým rokem ve spokojeném manželství s režisérkou a scenáristkou Karin Babinskou. Předtím ale zažil dva rozvody a řadu nevydařených vztahů. V době, kdy svoji uměleckou kariéru teprve rozjížděl a nebyl ještě příliš známý, prožil vášnivý románek s o tři roky mladší zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. Jak zpětně přiznával, v pohledu na ženy mu neteř Heleny Vondráčkové nasadila laťku hodně vysoko. Jejich milostný románek však dlouhého trvání neměl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Charlotte Gottová oslavila plnoletost. Po smrti otce Karla Gotta se stáhla do ústraní. Co dnes dělá a jak vypadá?

Manželství s Frühlingovou na šest měsíců

První manželkou frontmana skupiny Kryštof se stala zpěvačka Iva Frühlingová. Po pouhých šesti měsících však přišel nečekaně rozvod. „Brali jsme se z opravdové a upřímné lásky, jen nám to spolu prostě nevyšlo,“ svěřil se v minulosti Krajčo redakci CNN Prima NEWS.

Tři roky po rozvodu se oženil podruhé. Jeho vyvolenou se stala Martina Poulíčková, bývalá manželka sportovního moderátora Pavla Poulíčka. V manželství se jim narodili syn Richard a dcera Berenika.

V Dubaji našel nový domov

Rodinná idylka vydržela pět let. Během natáčení filmu Křídla Vánoc se hudebník a herec zamiloval do režisérky a scenáristky Karin Babinské, která má z předchozího vztahu dceru Jasmínu. Byla to láska na první pohled. Svatbu měli v roce 2017 a dodnes tvoří harmonický pár. Pořídili si nemovitost v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, kde tráví obvykle čas od podzimu do jara. Létají s nimi i jejich děti, které navštěvují mezinárodní školu, tudíž mohou kombinovat studium v Česku i v Dubaji.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák a herec Richard Krajčo ukázal svůj moderní kostel:

Tagy: