Strach o nemocnou Kate: Po princezně jako by se slehla zem, kam zmizela? ptají se fanoušci

Fanoušci britské královské rodiny se strachují o princeznu Kate. Od doby, co světu oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu, se neobjevila na veřejnosti ani na žádném novém snímku. Její manžel, princ William, se mezitím vrátil ke svým královským povinnostem. Fanoušci se ale ptají, kam zmizela Kate Middletonová?

Princ William se vrátil ke svým královským povinnostem poté, co se na nějaký čas stáhl z veřejnosti, aby se mohl věnovat své rodině v těžkém období poté, co byla jeho manželce diagnostikována rakovina.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate porušila tradici. Narozeninovou fotku Charlotte zveřejnila proti zvyklostem

Na sociálních sítích královského páru se objevují fotky prince Williama z jeho pracovních návštěv, nicméně o jeho manželce nejsou žádné zprávy. Například v úterý následník trůnu sdílel fotografie z návštěvy jednoho z charitativních center.

Další snímek prince Williama opět vyvolal otazníky. „Kde je Kate?“ tázala se pod příspěvkem na Instagramu jedna z příznivkyň královské rodiny. A nebyla zdaleka jediná. „Kde je Catherine?“ zajímala se další sledující.

Princezna z Walesu se na veřejnosti neukázala od té doby, co v emotivním videu ke konci března světu oznámila, že má rakovinu. Královský pár od té doby sdílel několik fotografií. Žádný z příspěvků však nezahrnoval novou fotografii princezny Kate.

Spekulace vyvolala také fotka, kterou manželé sdíleli k oslavě jejich třináctého výročí svatby. Černobílý snímek, který veřejnost dosud neviděla, řadu fanoušků vyděsil. Nechápali, proč oslavují výročí černobílým snímkem. „Černobílá fotka? To mě děsí,“ citoval server Yahoo komentář jednoho z fanoušků.

K TÉMATU: Princezna Catherine je nejoblíbenější členkou britské královské rodiny

Tagy:
nemoc rakovina královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton