Česká krása se nezapře. Nejstarší Trumpova vnučka jde ve stopách Ivany, chtěly spolu do Zlína

Půvab nevynesl československé rodačce Ivaně Zelníčkové pouze úspěšnou kariéru. Její krásy si později všiml i realitní magnát Donald Trump. V jejích stopách se nejen na módním molu vydává také nejstarší vnučka Ivany Trumpové, jež zemřela v polovině července. Z patnáctileté Kai Madison se stává nepřehlédnutelná žena, která rozhodně nezapře své geny. Své babičce se nápadně podobá jak zevnějškem, tak i zájmem o sport. I proto Kai na nedávném pohřbu pronesla krátkou řeč a neudržela slzy. Chtěla s babičkou vyrazit do Česka.

Celý klan Trumpů se účastnil Ivančiny „oslavy života“, jak podle přání zesnulé nazvali pohřeb její pozůstalí. Nechyběla ani její vnoučata. Nejstarší Kai sebrala odvahu, postavila se před smuteční hosty a nad rakví pronesla dojemnou řeč. Podle Blesku litovala, že se spolu nikdy nevydají do České republiky, aby jí babička ukázala, odkud pochází.

Dospívající dcera Donalda Trumpa Jr. roste do krásy a babičku připomíná nejen líbivým zevnějškem. Není žádným tajemstvím, že Ivana si v mládí vydělávala jako manekýna poté, co jako profesionální lyžařka emigrovala z Československa. Obě tak spojuje kromě krásy rovněž láska k pohybu. Kai na svůj instagramový účet pravidelně přidává fotografie z golfu, kterému se aktivně věnuje. Matkou Kai je rovněž bývalá modelka Vanessa Haydonová.

Ivana Trumpová po sobě zanechala tři děti. S bývalým prezidentem Spojených států Donaldem Trumpem vychovávala syny Donalda juniora, Erika a dceru Ivanu („Ivanku“). Trojice potomků jí dala celkem deset vnoučat.

Tagy: