Miss Kašáková se konečně provdala. Proč ke svatbě nedošlo už před lety?

Po devítiletém vztahu si řekli své „ano“ Veronika Kašáková a její partner Milan Sovadin. Pro svůj velký den si vybrali Skanzen Stará Ves při chomutovském zooparku. Nevěstu přišel podpořit její bratr a moderátor Karel Kašák. Mezi hosty pak nechyběl třeba moderátor Libor Bouček s manželkou Gabrielou.

S radostnou novinkou se Kašáková pochlubila na svém Instagramu. Během chvíle se začaly sypat gratulace. Krásné modelce poblahopřály moderátorka Daniela Písařovicová, zpěvačka Jitka Boho nebo modelka Renata Langmannová. „Úžasná svatba. Takhle jsme se dlouho nepobavili, Veru. Ještě jednou hodně štěstí do společného života, jste božani,“ vzkázala Kašákové Nikol Moravcová.

Finalistka Miss 2014 si přitom měla Sovadina brát už před třemi lety. Tehdy však nečekaně z veselky sešlo. Modelka si sbalila kufry a prchla na Havaj. „Představte si, že se vám stane to, čeho se nejvíc bojíte. Zrada, křivda, podvod, nevěra, lež a bolest od toho nejmilovanějšího člověka, kterého v té největší čistotě milujete a vaše věrnost je toho důkazem,“ svěřila se podle deníku Blesk ve své knize Kašáková.

Cítím se jako na výsluní

Nakonec zřejmě svému partnerovi odpustila. Loni v únoru totiž přivedli na svět svého prvního společného potomka Matyáše. I zde ovšem musel jejich vztah projít velkou zkouškou. Lékaři totiž chlapečkovi diagnostikovali vzácnou vadu.

„Je velký smíšek a všechny ženy, které se kolem něj pohybují, si okamžitě omotá kolem prstu. Celý život ale bude muset dodržovat přísnou dietu,“ svěřila se v pořadu Showtime před rokem Kašáková. Matyáš totiž trpí vzácnou nemocí zvanou fenylketonurie.

I když se v jejich rodině vyskytly tyto nesnáze, manželé se s tím dokázali popasovat a modelka je prý moc šťastná. „Být maminkou je zatím to nejkrásnější, co jsem mohla zažít, a moc si to užívám. Cítím se jako na výsluní s tím mým zázrakem, který mám,“ řekla jednatřicetiletá finalistka České Miss 2014.

Tagy: