Terapie přes média. Kuchařová a Brzobohatý si řeší nedořešené, hodnotí expert přestřelky

Manželé se rozvedli v půlce března.

Válka mezi Kuchařovou a Brzobohatým pokračuje

Vzkazy přes média i přes sociální sítě. Válka exmanželů Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařově začíná čím dál tím více připomínat hollywoodské scénáře. Podle odborníka na vztahy a psychologa Karla Humhala je taková roztržka ještě slabé kafe.

„Víte, takové případy končí různě a možné je všechno. Řešil jsem i případy, kdy si na sebe navzájem lidi a byli to inteligentní lidi, najali vrahy. Možné je všechno,“ líčil své zkušenosti psycholog Humhal.

„Doufám tedy, že si paní Kuchařová vraha nenajme,“ dodal s nadsázkou. Ostrou výměnu názorů přes veřejný prostor ale hodnotí jasně. „Myslím si, že si tím řeší nějaké nedořešené problémy, co měli, když byli spolu. Taková terapie přes média,“ dodal pro CNN Prima NEWS.

Rozchod oznámil hvězdný pár loni, letos v březnu se muzikant a modelka rozvedli. Od té doby to ale mezi nimi vře jak v médiích, tak především na sociálních sítích.

„Jedna z mnoha nevěr se provalila, za to si mohl sám. To, že je s Danielou, bylo v éteru už dlouho. To, že si začali a jejich vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co jsme byli čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt,“ i to sdělila modelka Kuchařová v posledním rozhovoru pro ShowTime.

Její silná slova ale nezůstala bez odezvy. „Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Na rozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu,“ napsal Brzobohatý na Instagramu.

Míček se na druhé straně sítě dlouho neohřál a Taťána ho smečí ještě ve středu večer rychle vrátila zpět. „Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže,“ napsala na svém sociálním účtu. Podle expertů nejsou podobné reakce nic neobvyklého.

Písařovicová se drží stranou

Nová partnerka Brzobohatého, moderátorka Daniela Písařovicová, se zatím drží v ústraní, i když se partnera nepřímo zastala na svém Instagramu. Její fanoušci pod starším příspěvkem už horlivě diskutují nad rozepří exmanželů. „Asi dneska víc než kdy jindy platí – kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde,“ napsal k jednomu z komentářů.

Spor exmanželů se už dočkal i vtipné koláže od Tomáše Břínka alias TMBK. Jeho vtipné přirovnání k velmi peprnému soudnímu procesu exmanželů Johnyho Depppa a Amber Heard vzbuzuje otázku – co bude dál?

Tagy: