DiCaprio se pochlubil novou přítelkyní. Italskou krásku představil svým hvězdným kamarádům

Leonardo DiCaprio oslavil své 49. narozeniny po boku nové přítelkyně Vittorie Cerettiové. Herec je italskou modelkou natolik okouzlen, že se rozhodl představit ji svým hvězdným přátelům při oslavě ve své vile v Beverly Hills. Párty se zúčastnila řada celebrit jako Beyoncé, Channing Tatum či Snoop Dogg.

Leonardo DiCaprio s Vittorií Cerettiovou byli společně spatřeni poprvé koncem srpna v Santa Barbaře v Kalifornii. Na procházce si vychutnávali ledovou kávu a zmrzlinu, jak tehdy upozornil web Page Six.

Poté byli vyfotografováni začátkem září, jak si užívají bujarý večírek na španělském ostrově Ibiza. Na záběrech pořízených portálem Page Six byli zachyceni při polibku i tanci. Že to DiCaprio myslí s italskou modelkou vážně, dokládá i fakt, že se novou partnerku rozhodl představit svým nejbližším přátelům pozvaným na oslavu narozenin, kterou pořádal doma v Beverly Hills.

ČTĚTE TAKÉ: Supermodelka si v 62 letech založila OnlyFans. S Krainovou dokazují, že věk je jen číslo

Podle hostů se pár celou dobu skvěle bavil a vypadal spokojeně. „Působili láskyplně. Líbali se celou noc,“ uvedl nejmenovaný zdroj pro magazín People. Oslava byla velmi bujará, hosté prý DiCapria dokonce zvedli na rukou a nosili po místnosti.

Na akci dorazila řada slavných tváří Hollywoodu. Nechyběla třeba Kim Kardashianová, Channing Tatum s partnerkou Zoë Kravitzovou, Snoop Dogg, Jay-Z, Beyoncé či režisér Taika Waititi a jeho manželka Rita Ora.

Oslavy se zúčastnil také Lil Wayne, který pro přítomné zarapoval. „V jednu chvíli všichni zpívali klasický hip hop,“ řekl jeden z hostů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

Tagy:
Beverly Hills Leonardo DiCaprio Channing Tatum narozeniny Taika Waititi Rita Ora Snoop Dogg Kim Kardashianová Beyoncé Knowles Lil Wayne Vittoria Ceretti