Supermodelka si v 62 letech založila OnlyFans. S Krainovou dokazují, že věk je jen číslo

K české modelce Simoně Krainové se přidává další z řad slavných krásek. Profil na placené a necenzurované platformě OnlyFans se rozhodla založit i supermodelka osmdesátých let Carol Altová. Ve svých dvaašedesáti letech tvrdí, že je to poprvé za celou její kariéru, co má kontrolu nad svou image. Obě modelky razí názor, že žena může být krásná v každém věku.

Supermodelka Carol Altová vypadá i ve svých 62 letech stále naprosto fantasticky. Před nedávnem se připojila na stránku pro dospělé OnlyFans, která proslula především tím, že na ní mnozí uživatelé prodávají obsah s pornografií.

ČTĚTE TAKÉ: Protivný sprostý holky se dočkaly nové adaptace. Podívejte se na první trailer k Mean Girls

Altová však tvrdí, že tohle její záměr rozhodně není, sexy a krásných aktů se ale fanoušci přece jen dočkají. „Samozřejmě mám nějaké akty, ale jsou vkusně provedené,“ prozradila webu Page Six. „Je rozdíl mezi vkusnými a nevkusnými fotkami. Neznám žádnou modelku, která by se nenafotila nahá,“ zamyslela se modelka, která se objevila na obálkách několika módních časopisů, jako jsou Vogue či Harpers Bazaar.

Poprvé má kontrolu nad fotografiemi

Kráska upozornila, že poprvé za svou dosavadní kariéru modelky má konečně kontrolu nad svou vlastní image. „Čtyřiačtyřicet let práce a já nevlastním ani jednu z mých fotek,“ připomněla.

„Když se mě lidé ptají, zda mám nějakou fotku, kterou by mohli použít, musím se jít někoho zeptat,“ vysvětlila modelka, která fotila i pro magazíny Sports Illustrated nebo Playboy.

Poté, co se připojila na platformu, si najala svého vlastního fotografa. „Mohu si vybrat fotku, ale nemusím. Říct, že ji chci, nebo ne, zkrátka jsou moje,“ řekla. „Mohu fotit přesně tak, jak chci. Je to vlna budoucnosti,“ pokračovala. „Nechci být definovaná představou někoho jiného, ale sama si vytvářet vlastní image,“ zdůraznila Altová, která část svých výdělků plánuje darovat charitativním organizacím zabývajícím se duševním zdravím žen.

Zastává stejný názor jako Krainová

Vytvořením profilu na OnlyFans se Carol Altová připojila k Simoně Krainové, která před nedávnem způsobila pořádný poprask, když oznámila, že začne prodávat své odvážnější snímky.

Altová se považuje za podnikatelku, proto tento krok považuje za posílení své kariéry. S českou kráskou nemají společné jen to, že si obě založily OnlyFans, zastávají totiž také dost podobné názory.

„Chci, aby lidé věděli, jak dnes vypadám,“ svěřila americká modelka. „Věk mě nedefinuje. Ženy jsou krásné v každém věku. Chci, aby se lidé cítili posílení. Jsou to všechno pozitivní věci,“ pronesla.

I Krainová se snaží vnuknout ženám myšlenku, že i v padesáti mohou vypadat skvěle. „Žena by měla milovat život a měla by se naučit milovat i svůj věk. Proto, aby mohla na sobě pracovat. Měla by se mít ráda, respektovat se a ne pořád jen dělat něco pro druhé a podle jejich pravidel. Měla by najít sama sebe,“ rozpovídala se dvojnásobná maminka v nedávném rozhovoru pro CNN Prima NEWS s Martinou Jandovou.

K TÉMATU: Chci motivovat. I v 50 mohou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář

Tagy: