Leoš Mareš exkluzivně popsal dojmy z prvního koncertu turné. Proč se před fanoušky svlékl?

Zpěvák a moderátor Leoš Mareš má za sebou první koncert svého turné.

Rozhovor s Leošem Marešem

První turné, první koncert. Zpěvák a moderátor Leoš Mareš má za sebou vystoupení v Kladně. Pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS prozradil, jak probíhaly přípravy i to, proč porušil slib, že se nebude svlékat – šlo podle něj o spontánní nápad pro lidi, kteří na jeho koncertní šňůru přišli jako úplně první. Jeho vystoupení zřejmě mělo úspěch, a tak se Mareš rozhodl v Praze přidat další.

Leoš Mareš odehrál první koncert v rámci svého turné v pondělí 13. března v kulturním domě na Kladně. Program měl ale nabitý i před vystoupením. „Byli jsme tady do jedné do rána. V pět jsem jel do rádia a potom jsem měl finální trénink, pak zkoušky, generálky, focení s fanoušky a za hodinu začínáme. Už se to nikdy nebude opakovat, první turné – první koncert, je to velký večer. Proto jsem chtěl, aby v datu byla třináctka,“ popsal pro Showtime Mareš.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pohlreichová si splnila životní sen. Manželka slavného kuchaře pomáhá lidem zbavit se strachu

Před vystoupením cítil lehkou nervozitu. „Jsem v očekávání, co na to lidi řeknou, protože to není úplně standardní koncert. Já nejsem zpěvák. Zpěvák přijde a zpívá písničky, takže jsem si musel pomoct. V O2 aréně se mnou jezdí 10 kamionů techniky, ale tady jsme v kulturním domě na Kladně, kde jsem měl shodou okolností před 30 lety maturitní ples, takže tady technika nepomohla. Museli jsme si pomoct jinak a uvidíme, jestli jsme uspěli,“ řekl Mareš.

Zpěvák Richard Krajčo mu prý tvrdil, že si turné začne užívat až na čtvrtém koncertě. „To bych lidem nepřál,“ poznamenal Mareš. Dodal, že zažívá něco, co mu ani nebylo souzeno. „Beru to jako dar. Je požehnání, že lidi přišli a umožnili mi to. Kdyby si nekoupili lístky, tak jsme to nemohli udělat, protože produkce je trochu předimenzovaná na sál s tisíci sedačkami,“ popsal zpěvák. Na svém Instagramu se také pochlubil, že přidává třetí koncert v Praze.

Jak si Leoš Mareš první koncert turné užil a to, proč se nakonec rozhodl svléknout, i když sliboval, že to neudělá, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nepotřebuje si hrát na žádnou hvězdu. Beata Rajská popsala novou Miss World

Tagy: