Léto českých celebrit: Kde tráví dovolenou Perkausová, Langmajer či Patrasová?

Letní prázdniny jsou v plném proudu a řada hvězd českého šoubyznysu zamířila na zaslouženou dovolenou. Kam se letos vydaly? Kdo dává přednost exotice, a kdo naopak pobytům v Čechách?

Jiří Langmajer – Dobrodružství se tentokrát nekoná
Hvězdný manželský pár Jiří Langmajer s Adélou Gondíkovou vyrazil na řecký ostrov Korfu. Čas tráví nejen na pláži, ale podnikají i výlety na lodi. Společné chvíle si maximálně užívají. Herec přitom jinak dává přednost spíše dobrodružným výletům. Krátce po oslavě svých padesátých narozenin se například vypravil se svým otcem na Kostariku, kde dva týdny chodili po horách.

Dalibor Janda – Idylka na zahradě
Zpěvák zřejmě prázdniny stráví v Čechách. „Tím, že jsem díky koncertům hodně cestoval, jsem nejraději doma, na zahradě. To je pro mě ta nejlepší dovolená. Navíc se bojím létat, takže pokud někam vyrazíme, jedině autem. Rozhodneme se na poslední chvíli podle toho, jak mi bude a jaké bude počasí,“ prozradil CNN Prima News Dalibor Janda.

Dagmar Patrasová – Dvakrát k moři
V červnu s manželem Felixem Slováčkem vyrazila do Tuniska, kde kromě opalování u pláže a koupání v moři trávila čas na tenisovém kurtu. Nezůstane ale jen u jedné dovolené. „Během léta se s Felixem chystáme ještě do Řecka. Máme tam v Aténách kamaráda,“ sdělila nám Dagmar Patrasová

Jana Švandová – Romantika v Řecku
Herečka na začátku léta vyrazila na týdenní dovolenou do Řecka, kterou si skvěle užila. „Jsem odpočatá a nabitá sluníčkem,“ svěřila se při natáčení seriálu ZOO, kde s kolegy na place dodatečně oslavila své 75. narozeniny, které měla 3. července.

Petra Janů – Oblíbená Lefkada
Zpěvačka, která v listopadu oslaví 70. narozeniny a rovněž 50 let na scéně, vyrazila k moři po dvouleté pauze. Místem letních radovánek se jako tradičně stal řecký ostrov Lefkada. Janů už dlouhá léta jezdí do stejného města, penzionu i pokoje. „Ráda trávím volné dny po Čechách, ale i u moře. Mám to tak půl na půl,“ řekla nám zpěvačka.

Alena Mihulová – Do Bulharska s dcerou a její partnerkou
Herečku přes letní prázdniny čeká práce, ale v plánu má i odpočinek. Za sebou už má dovolenou v Egyptě, nyní se chystá do Bulharska. „Moje dcera s přítelkyní si tu zemi zamilovaly. Dceru jsem tam vozila už jako malou, byly jsme tam asi sedmkrát,“ prohlásila pro super.cz Mihulová.

Eva Holubová – Na Sicílii si pořídila dům
Jako každý rok i letošní prázdniny bude herečka trávit ve vlastním domě na Sicílii se svými nejbližšími. Italský ostrov si zamilovala a stal se jejím druhým domovem. Žádnou luxusní vilku s bazénem ale nečekejte. Pobývá tam v oprýskaném starém domě, typickém bydlení tamních obyvatel.

Eva Perkausová – Aktivní dovolená v Itálii
Moderátorka s manželem, podnikatelem Ivanem Heckem vyrazila k moři do Itálie. Společně navštívili také Gardské jezero, kde si Eva vyzkoušela i jízdu na surfu za motorovým člunem. Během dovolené si užila spoustu zážitků.

Tagy: