Libor Bouček s manželkou přivítali na svět miminko. Holčička dostala rozkošné jméno

Moderátor Libor Bouček se na sociální síti pochlubil radostnou novinkou. Se svou třetí manželkou Gabrielou přivítal na svět jejich druhého společného potomka. Dceru pojmenovali Beata.

„Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku. Viděl jsem ho na vlastní oči. A doteď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla. Děkuju Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech, děkuji fenoménu jménem Vlk, děkuji všem těm, kteří tvoří něco tak skvělého, jako je české zdravotnictví,“ napsal na Instagramu Bouček, který moderuje například pořady Máme rádi Česko či Inkognito.

„Ale jestli někomu děkuju zcela a oddaně, je to můj anděl, má žena, maminka mého syna, můj středobod, má odpověď, nejsilnější, jedinečná a také už maminka dcery. Našich dvou dětí. To zní tak krásně. Děkuju ti, lásko,“ rozplýval se Bouček.

ČTĚTE TAKÉ: Zloději vykradli Rytmusovi rezidenci. Vše ti koupím znovu, slíbil rapper manželce

Dcerka Beata přišla na svět 31. prosince 2023 ve 4:16 ráno. Gabriela a Libor Boučkovi se tak stali dvojnásobnými rodiči. V roce 2021 se jim narodil syn Albert.

Šťastným rodičům ihned začala gratulovat řada fanoušků, ale i mnoho známých tváří. „Libore, vám oběma mnoho radostí a holčičce i bráškovi šťastný a dlouhý život. Užijte si tu lásku, to je nejvíc,“ napsala například moderátorka Klára Doležalová. Ke gratulacím se přidala také herečka Alice Bendová či Iva Kubelková.

„Gratulace, Libore. Brácha má ségru, to je dar,“ vzkázala zpěvačka Ewa Farna.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Eva Perkausová odchází na mateřskou dovolenou. Od kolegů dostala krásnou květinu

Tagy: