Vondráčková představila nový klip. Obula podpatky, s nimiž by na veřejnost nikdy nevyrazila

Lucie Vondráčková je velmi okouzlující žena.

Lucie Vondráčková představila nový videoklip

Rekordérka. Tak se jmenuje nový singl zpěvačky Lucie Vondráčkové. Název jako kdyby odpovídal i jejímu pracovnímu nasazení. Zpěvaččino léto totiž bylo ve znamení příprav. Kromě finalizace alba si stihla zahrát v divadle. Zároveň vychovává své dva kluky, kteří vyžadují mnoho času. Podívejte se na videoklip písně z nové desky, jenž je plný hravosti a barev.

S albem zpěvačka již vypustila do světa osm nových písní. Skladba s neotřelým názvem Rekordérka je podle ní prskavkou, která má posluchače nalákat na zbylou část očekávané desky. Té se její fanoušci dočkají už v půlce října.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Csáková věnuje narozeninový koncert Gottovi. Příští rok vyrazí na velké turné

Začínám znova žít, zní text písničky. A právě touto energií a chutí do práce se Lucie Vondráčková může dozajista pochlubit. Nadšením oplývala i během natáčení nového klipu. „Když se točí, mám pocit, že mě ta kamera přede mnou chrání. Třeba na vysokých botách, které jsem tu dostala, bych na veřejnosti nedala ani krok,“ popsala redakci Showtime s úsměvem.

Podívejte se na nový klip k písni Rekordérka:

Slunečné léto strávila hudebnice se svými dvěma syny. „Do žádných velkých dobrodružství někam daleko do zahraničí jsme se nepouštěli,“ přiblížila strávené týdny. S dětmi má podle svých slov krásný vztah. „Čteme si spolu knížky, povídáme si nebo hrajeme nějaké hry. Jsme taková klidná jednotka,“ svěřila se.

Sen se jí prý splnil – oba její synové mají rádi četbu knížek stejně, jako měla ona sama, když byla dítě. „Pořád se od nich něco učím. Mají své světy, a když mi dovolí do nich proniknout, jsem opravdu šťastná,“ popsala své rodičovské radosti.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Depardieu se brání nařčení. Žádnou ženu jsem sexuálně nezneužil, samy za mnou přišly, říká

Tagy: