Csáková věnuje narozeninový koncert Gottovi. Příští rok vyrazí na velké turné

Zpěvačka Ilona Csáková si k narozeninám nadělila turné

Narozeniny Ilony Csákové

Své 53. narozeniny oslavila zpěvačka Ilona Csáková ve velkém stylu a rozhodla se, že si na příští rok nadělí dárek: Tornero Tour 2024. Půjde o první turné po 25 letech, prozradila zpěvačka redakci Showtime. Její narozeniny jsou spojené i se vzpomínkami na Karla Gotta, který ve stejný den před čtyřmi lety odešel do hudebního nebe.

Nedávno zpěvačka v souvislosti s výročím úmrtí navštívila hrob Karla Gotta, aby zapálila svíčku a vzpomněla si na legendární osobnost české hudební scény. „To bych nebyla já, abych si nezašla popovídat s Karlem, když se ocitnu pracovně v Praze. Aspoň na vteřinu,“ svěřila se redakci Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pohlaví miminka Perkausová uhodla ve snu. Byla jsem tak nervózní, přiznala po odhalení

Před čtyřmi lety mnohonásobný slavík zemřel, a to v den zpěvaččiných narozenin. „Tento den je od té doby vždy zvláštní. Mísí se ve mně radost i smutek. Jsem v módu oslav, ale mám vnitřní soukromou pietu,“ sdělila spolu s informací, že si při té příležitosti volala i s manželkou zesnulého umělce Ivanou.

Zpěvačka chystá tour, a to ne tak ledajakou. Na delší koncertní šňůru, kterou pokřtila Tornero Tour, vyrazí po 25 letech. „Zhmotnila se myšlenka, že bychom mohli s mou původní kapelou znovu zakoncertovat tak, jako za mlada,“ vysvětlila Csáková. Vše má začít 1. října 2024, právě v den jejích narozenin. „Kromě svých narozenin budu oslavovat také vzpomínky s Karlem Gottem a celkovou ikonu, která tu s námi pořád je,“ přiblížila své pocity.

Podle ní je zpřístupnění vily na Bertramce skvělým nápadem. „Jakožto celoživotní fanynka bych si nepřála nic jiného než vidět, kde Karel snídal, poslouchal hudbu, maloval úžasné obrazy, relaxoval, ale hlavně, kde bylo jeho zázemí,“ shrnula zpěvačka.

Tagy: