Mohutný požár ve vile slavného hudebníka. Hasiči se museli prosekat střechou, ukazují snímky

K rozsáhlému požáru došlo v luxusní vile britského DJ a producenta Calvina Harrise. Jeho sídlo v Beverly Hills za 15 milionů dolarů bylo značně poškozeno, naštěstí však nikdo nebyl zraněn. Informaci jako první přinesl portál TMZ.

K místu požáru vyjelo ve středu deset hasičských jednotek a další záchranné složky. K hořící rezidenci vyrazil losangeleský hasičský sbor kolem půl deváté večer na základě telefonátu od osoby, která si stěžovala na silný zápach kouře z nedalekého třípatrového domu. Svědek pak na místě záchranným složkám podle magazínu TMZ popsal, že kouř vycházel ze střechy.

ČTĚTE TAKÉ: Swiftová to schytává od fanoušků. Cenu přebírala z rukou Céline Dionové, ani se na ni nepodívala

Hasiči zjistili, že plameny šlehaly ze třetího patra domu. Podle zdroje webu TMZ museli kvůli přístupu k vnitřní stěně, kde se požár rozšířil, poničit střechu druhého patra. Ohnisko požáru mělo být poblíž systému větrání a klimatizace.

Úspěšný DJ a producent Calvin Harris ani jeho manželka, moderátorka BBC Radio 1 Vick Hopeová, v době požáru nebyli doma. Nikdo tedy naštěstí nebyl zraněn.

Škody po požáru jsou vidět na pořízených fotografiích. Poškozena byla konstrukce, na snímcích je vidět i spravená střecha, kterou se museli hasiči prosekat. Celková škoda byla vyčíslena na 100 tisíc dolarů (zhruba 2,3 milionu korun).

Oheň způsobila podle zjištění webu elektrická nehoda, hašení trvalo 52 minut.

Luxusní sídlo za 15 milionů dolarů v Beverly Hills si hudebník pronajímá již několik let. Nepříjemná událost se stala jen pár dní poté, co byl Harris s Hopeovou na udílení prestižních cen Grammy, kde se mimo jiné setkal se svou bývalou partnerkou Taylor Swiftovou. Ta se mu ale podle zahraničního magazínu The New York Post vyhýbala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Konflikt při Grammy. Vítězného rappera spoutala policie, obvinila ho z ublížení na zdraví

Tagy: