Ivanka Trumpová si vzala milionový úvěr. Pořídila si luxusní sídlo na ostrově boháčů

Dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanka a její manžel Jared Kushner si údajně půjčili 15 milionů dolarů na nemovitost, která je vyšla na 24 milionů dolarů. Informaci o hypotéce přinesl server Newsweek. Do přepychové vily na Floridě, jež se nachází na ostrově plném miliardářů, se manželé nastěhovali už v říjnu.

Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem získali úvěr od Bank of America, napsal web Newsweek s odkazem na britský deník Daily Mail. Od banky si měli půjčit 15 milionů dolarů, což je v přepočtu necelých 338 milionů korun.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30. let v oázu klidu. Podívejte se, jak žije

Nemovitost, která se nachází na prominentním ostrově Indian Creek v Miami Beach na Floridě, koupili manželé v dubnu 2021 za celkem 24 milionů dolarů, tedy 540 milionů Kč.

Na hypotéku dosáhli údajně díky společnosti LLC, jež je napojena na Kushnerova hlavního poradce Christophera Smithe. Portálu se však nepodařilo tuto informaci ověřit.

Než se mohli Ivanka Trumpová s rodinou do nového sídla nastěhovat, musela nemovitost projít rozsáhlou rekonstrukcí. Ta byla dokončena na podzim minulého roku.

Z luxusního sídla je výhled na zátoku Biscayne Bay. U vily je navíc vybudované soukromé přístaviště, kde rodina může zakotvit loď nebo vodní skútry.

Na ostrově, který je často přezdívaný jako miliardářský bunkr, se nachází celkem 34 přepychových rezidencí. Za sousedy má rodina Ivanky Trumpové například miliardáře a zakladatele Amazonu Jeffa Bezose či někdejší hvězdu NFL Toma Bradyho.

Většina Trumpovy rodiny se po prohře ve volbách v roce 2020 přestěhovala na Floridu. Bývalý prezident bydlí ve svém letovisku Mar-a-Lago v Palm Beach s manželkou Melanií Trumpovou a jejich dospívajícím synem Barronem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxusní bydlení Davida Limberského: Vpředu moderní vila, vzadu se mění v útulnou chalupu

Tagy: