Swiftová to schytává od fanoušků. Cenu přebírala z rukou Céline Dionové, ani se na ni nepodívala

Populární zpěvačka Céline Dionová se i přes své zdravotní komplikace, kvůli nimž musela skončit s kariérou, účastnila udílení prestižních cen Grammy. Předávala totiž jednu z hlavních cen večera. Zlatou sošku za nejlepší album si od ní převzala hudebnice Taylor Swiftová. Lidé na sociálních sítích se nyní proti Swiftové bouří, protože když si cenu přebírala, nemocnou zpěvačku naprosto ignorovala.

V neděli se v losangeleské Crypto.com Areně uskutečnil 66. ročník udílení prestižních cen Grammy. Diváky překvapila účast hudební legendy Céline Dionové, které byl v roce 2022 diagnostikován nevyléčitelný Stiff person syndrom.

ČTĚTE TAKÉ: Róby na cenách Grammy: Vykukující bradavky, outfit ze špendlíků, stromošaty či záplava peří

„Když říkám, že jsem šťastná, že tu mohu být, myslím to opravdu od srdce,“ citoval slova ikonické muzikantky magazín People.

Poté, co Dionová vyhlásila vítěze v kategorii nejlepší album, zamířila pro cenu na pódium zpěvačka Taylor Swiftová. Vítězství pro ni znamená ohromný úspěch, stala se totiž první umělkyní, která čtyřikrát po sobě vyhrála s albem roku, připomněl web BBC.

Díky získání sošky se tak zapsala do historie, ovšem co se samotného převzetí týče, fanoušci už tak nadšení nebyli. Když Swiftová vystoupila na pódium, aby si od Dionové vzala zlatou sošku gramofonku, všechny okolo objímala, avšak na nemocnou umělkyni zcela zapomněla.

Zatímco si z jejích rukou přebírala cenu, Dionové se ani nepodívala do očí. To pobouřilo mnohé diváky udílení cen Grammy a také řadu fanoušků na sociálních sítích.

„Taylor Swiftová je pekelně nezdvořilá. Na Grammy ignorovala Céline Dionovou, když jí předávala cenu. Zjevně věří jen sobě. Není ale zdaleka tak dobrá, nikdy se nevyrovná vokální síle Céline,“ sdělil jeden z diváků na sociální síti X.

„Styď se Taylor. Jsi svině,“ napsal další. Jeden z komentátorů na sociální síti Facebook pak porovnal, jak přebírala cenu například hudebnice Miley Cyrusová, která získala svoji první Grammy. Když si přebírala sošku od Mariah Careyové, poděkovala jí a dala pusu na obě tváře. „Všimněte si správné etikety, jak pozdravit hudební ikonu, která vám předává cenu,“ upozornil divák.

Někteří se však Swiftové zastávali, že byla zkrátka natolik uchvácena svým úspěchem, že jí ani nedošlo, že něco udělala špatně.

Nedlouho po tomto skandálu se na internetu objevila fotka, jak Swiftová objímá Dionovou v zákulisí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Konflikt při Grammy. Vítězného rappera spoutala policie. Obvinila ho z ublížení na zdraví

Tagy:
hudba zpěvačka Los Angeles Céline Dion album Taylor Swiftová Taylor Swift Grammy Award ceny Grammy udílení cen