Mám enormně vyvinutou intuici, říká Barbara Nesvadbová. Zachránila ji i před stalkerem

Spisovatelka a novinářka Barbara Nesvadbová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS přiznala, že má silně vyvinutou intuici, která ji dokonce jednou zachránila před seznámením s nevhodným mužem. Jak se totiž ukázalo, byl to stalker. Autorka několika bestsellerů pohovořila také o svém dětství a vztahu se svou dcerou Bibianou.

„Svou vlastní povahou jsem melancholický introvert, takže ráda bývám sama. I moje profese je veskrze bytostně osamocená,“ svěřila se Nesvadbová v pořadu Povídej. Přiznala také, že má enormně vyvinutou intuici, kterou se snaží za každých okolností poslouchat.

Někdy před dvěma lety jí její intuice dokonce odradila od toho, aby se spřátelila s nevhodným člověkem. „Chtěl se se mnou seznámit jeden pán, ale já měla už od počátku pocit, že to není dobré. Pak to přerostlo k tomu, že jsem třeba šla do kavárny a on už tam hodinu seděl, nebo jsem vezla dceru do školy a on zrovna šel po mostě naproti nám. Byl to reálný stalker,“ popsala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Gottová sdílela osobní vzpomínku na Mistra. Zveřejnila jeho dosud neznámou fotku s dcerami

Spisovatelku a novinářku Barbaru Nesvadbovou proslavily nejen její knihy, ale také její život ve světlech reflektorů. Dcera psychiatra a spisovatele vědeckofantastické literatury Josefa Nesvadby začínala s psaním fejetonů, z nichž později vznikaly povídky. Napsala také mezi čtenáři oblíbené knihy Bestiář, Život nanečisto, Pohádkář, Řízkaři a Pralinky. Některé z nich se dočkaly i filmového zpracování.

„Pořád čtu, třeba za týden přečtu tři knížky. Snažím se číst duchovní literaturu a miluju milostné příběhy, ale mám jednu slabost – čtu detektivky. Upřímně se za to stydím. Někdy si dokonce říkám, že ne, že už jsem vydržela tři týdny, takže nepůjdu do knihkupectví a nebudu si nic kupovat. Nakonec tam ale stejně skončím, seberu nějakého seveřana a jsem schopná u toho prosedět celý den a prokrastinovat,“ popsala.

Dcera je pro mě obrovskou podporou

Nesvadbová se věnuje také charitě, podporuje například domov pro mentálně handicapované, je patronkou UNICEF. V letech 2001 až 2003 byla krátce provdaná za sociálnědemokratického politika Karla Březinu, se kterým má dceru Bibianu. Právě s ní si je velice blízká. „Jsme enormní kámošky. Moje dítě je pro mě obrovskou oporou od jeho malička. Myslím si, že naše přátelství se přetavuje. Moc rády spolu jezdíme na výlety a poznáváme města. Je to hezké ale jinak,“ doplnila.

Barbara Nesvadbová s moderátorkou Radkou Červinkovou pohovořila mimo jiné i o svém dětství a zavzpomínala i na milovaného otce, který zemřel téměř před 18 lety. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu výše.

Tagy: