Gottová sdílela osobní vzpomínku na Mistra. Zveřejnila jeho dosud neznámou fotku s dcerami

Na podzim to budou už čtyři roky, co zpěvák Karel Gott zemřel, v srdcích fanoušků a nejbližší rodiny ale stále zůstává. Jeho manželka Ivana každý rok o svátcích sdílí jednu archivní fotografii, kterou legendárního zpěváka připomene. A jinak tomu není ani o letošních Velikonocích. Na Karlově Facebooku přidala snímek z roku 2017, kdy byli ještě všichni pohromadě.

„Milí Kájovi příznivci, zdravím vás po delší době s přicházejícími velikonočními svátky a přeji vám, ať je prožijete se svými milovanými ve zdraví, klidu a pohodě. Ráda se s vámi podělím o rodinnou velikonoční fotografii z roku 2017,“ uvedla Ivana ke vzpomínce.

Milí Kájovi příznivci, zdravím vás po delší době s přicházejícími velikonočními svátky a přeji vám, ať je prožijete se...

Posted by Karel Gott on Thursday, April 6, 2023

Zároveň připomněla, že pracuje na nových projektech, které jsou spojené s odkazem na jejího manžela. „Přestože jsem se na sociálních sítích odmlčela, s mým týmem rozhodně nezahálíme a připravujeme další projekty. O některých se už brzy dozvíte. Opatrujte se a užijte si krásné a požehnané Velikonoce,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Úcta je pryč, posteskla si nad dnešní dobou Bohdalová. Prozradila, jaký dotaz ji dokáže vytočit

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat dojemné vzkazy. „Moc děkuji za krásné vzpomínky. Krásné Velikonoce vám i holčičkám. Hodně zdraví, štěstí a pohody,“ popřáli Ivaně a jejím dcerám Karlovi příznivci.

Gottová se snaží, aby odkaz slavného zpěváka nebyl zapomenut. I proto každé Vánoce, Velikonoce či jeho narozeniny sdílí archivní fotografie, díky kterým může společně s fanoušky zavzpomínat na svého manžela. Karel Gott zemřel na akutní leukémii v roce 2019.

Tagy: