Mám kládu v kalhotách, řekl Gérard Depardieu své tlumočnici a vrčel. Ta reagovala zdvořile

Francouzská veřejnoprávní televize France 2 vyvolala rozruch poté, co odvysílala kontroverzní záběry, na kterých herec Gérard Depardieu má zcela nemístné poznámky. Během své cesty po Severní Koreji v roce 2018 opakovaně před kamerou vypustil hrubé a nevhodné sexuální narážky, současně vrčel a vydával zvířecí zvuky.

Během cesty se spisovatelem a režisérem Yannem Moixem k 70. výročí severokorejského režimu herec Gérard Depardieu pronesl četné obscénní komentáře. Francouzská filmová hvězda, nyní žijící v Rusku, nechala výpravu natáčet, nic z toho však veřejnost zatím neviděla.

ČTĚTE TAKÉ: Brožová šokovala vyprávěním o předchozích vztazích. Prošla psychickým i fyzickým terorem

Až ve čtvrtek k tomu došlo, kdy veřejnoprávní kanál France 2 odvysílal v pořadu nazvaném Dodatečné vyšetřování dosud nezveřejněné záznamy natočené před pěti lety, informuje server France Info.

Po celou dobu pobytu v Severní Koreji je doprovázela tlumočnice. A právě ona byla předmětem sexuálních návrhů a narážek. Konverzaci se snažila odvracet zdvořilými poznámkami.

Velký lovec

„Jsem velký lovec,“ řekl například Depardieu tlumočnici. Při návštěvě věže Ču-čche, což je pamatník pchjongjangské ideologie, používal vulgární slova a navíc vydával zvířecí zvuky a dokonce i vrčel.

Pak následovala návštěva hřebčína, a ani ta se neobešla bez sexuálních poznámek. „Ženy milují jízdu na koni, otírají si totiž klitorisy o hlavici sedla. Jsou to velké d*vky,“ pronesl a vybízel tlumočnici, aby si jízdu na koni vyzkoušela. Nikdo z mužů, kteří je doprovázeli, nereagovali.

Gérard Depardieu měl nevhodné poznámky i poté, co si stoupnul na váhu „Vážím 124 kg, miláčku. A to nejsem v pozoru. Jinak mám 126,“ pronesl směrem k tlumočnici.  „Všechno je tady ze dřeva, třeba můj penis. Mám v kalhotách kládu,“ chlubil se.

Právníci Gérarda Depardieu a Yanna Moixe na žádost magazínu Complément d'enquête o informace o cestě nereagovali.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Manžel Makarenko byl propuštěn z vazby. Ve Skotsku nadále čelí podezření ze znásilnění

Tagy: