Máme jediný handicap, přiznala Šeredová o svém manželovi. V Itálii je z ní herecká hvězda

Modelka Alena Šeredová

Rozhovor s Alenou Šeredovou

Před více než 20 lety brázdila přehlídková mola, dnes je známá i jako italská herecká hvězda. Řeč je o Aleně Šeredové, která v rozhovoru pro Showtime přiblížila, zda stále drží diety, a prozradila, jak její rodiče vychází s druhým manželem, dědicem automobilové značky.

Alenu Šeredovou není třeba dlouze představovat, patří mezi české modelky, které uspěly za hranicemi. Jejím domovem se nakonec stala Itálie, kde žije řadu let a kde je zřejmě slavnější než u nás. Ve svých 45 letech se ale modelingu už tolik nevěnuje a na Apeninském poloostrově se proslavila i jako herečka.

„Ráda papám a dám si skleničku piva. Díky tomu mi modeling už někam odplul, už skutečně nechci být na dietě, aspoň ne pořád,“ prozradila. Přesto jsou situace, kdy si tučnější Šeredová odepře. „Třeba před svatbou. Byla jsem v Neapoli točit film deset dní před svatbou. Šli jsme na večeři a ostatní se mě ptali, zda si nedám skleničku vína. Odmítala jsem, k jídlu si objednala zeleninu. Nevěděli, co se mi stalo, tak jsem jim říkala, ať počkají po svatbě,“ přiblížila.

ČTĚTE TAKÉ: Radostná novinka zpěvačky Rihanny: Stala se dvojnásobnou matkou, utajila porod i jméno dítěte

Říci své „ano“ odletěla letos v červnu na Sicílii. Podruhé se provdala, a to za dědice automobilové značky Alessandra Nasiho. A jak se zdá, jejího partnera si oblíbili i čeští rodiče.

„Máme jediný handicap, a to je jazyk, respektive jazyková bariéra. Naši zkusili studovat italštinu, ale v jejich věku se jim už nechce. Rozumí, ale není to tak, že by si popovídali o všem,“ uvedla. Stejně tak se o překonání jazykové bariéry pokoušel manžel Šeredové. „Loni začal brát jednou týdně lekce češtiny s paní učitelkou. Po roce uměl ‚na hromnice o hodinu více‘. Říkala jsem: ‚Hm, ale že bys třeba řekl, co si dáš k pití nebo něco takového do života...‘,“ vzpomínala. Nakonec se pár rozhodl, že ani tato forma snahy nemá cenu.

Tagy: