Radostná novinka zpěvačky Rihanny: Stala se dvojnásobnou matkou, utajila porod i jméno dítěte

Barbadoská zpěvačka Rihanna se na začátku srpna stala dvojnásobnou matkou, na svět přivedla druhého syna. Se svým partnerem rapperem A$AP Rockym porod pečlivě utajili, informovala zahraniční média. Jaké jméno druhému potomkovi dali, zatím není jasné.

Radostnou novinku o přírůstku v rodině zpěvačky Rihanny a jejího partnera A$AP Rockyho jako první přinesl magazín TMZ. Píše, že se chlapeček narodil už 3. srpna, a odvolává se na zdroje ze zpěvaččina okolí.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvaččina nevěra a fyzické potyčky. Manželství Britney Spearsové se po 14 měsících zhroutilo

Zatím není jisté, jaké jméno dítěti vybrali. Zdroj portálu sdělil, že by mělo začínat na písmeno R. „První dny rodičovství chtějí trávit mimo zraky veřejnosti. Nemají ani žádné velké plány na oslavu narozeného miminka,“ prozradil zdroj pro web Entertainment Tonight. „Mají se skvěle. Jsou nadšení z toho, že se jejich rodina rozrůstá. Co se týká rodičovství, jsou velmi jednotní. Stále jsou hodně zamilovaní. Už toho spolu zažili tolik a být rodiči jejich pouto ještě více posílilo,“ doplnil zdroj.

Hvězdná muzikantka držela své druhé těhotenství dlouho pod pokličkou. Veřejnosti to oznámila velkolepě během únorového vystoupení v poločase Super Bowlu.

S rapperem A$AP Rockym má už jednoho chlapce, který se narodil vloni v květnu. Prvorozeného pojmenovali RZA Athelston Mayers.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo řekl, že stáří je krásné? Je to kravina, míní Krainová. Zrušila i oslavu svých padesátin

Tagy: