Tichá domácnost u vévodů ze Sussexu? Meghan sundala zásnubní prsten, ukazují fotky z oslavy

Vévodkyně za Sussexu Meghan Markleová se v průběhu týdne setkala s kamarádkami na opožděné oslavě svých narozenin. Jak upozornila zahraniční média, na pořízeném snímku z oslavy byla zachycena bez diamantového zásnubního prstenu, který obvykle nosí nad zlatým snubním prstenem.

V posledních týdnech zahraniční média hodně spekulují o partnerských problémech prince Harryho a Meghan. Ve spojitosti s tím často zaznívá i slovo „rozvod“. Nic však zatím nebylo oficiálně potvrzeno. Nejnovější fotka vévodkyně ale zvýšila obavy, že se skutečně mezi ní a Harrym děje něco vážného.

ČTĚTE TAKÉ: Strach o Meghan. Vévodkyně se hroutí, nenápadně ukázala „zázračnou“ léčivou náplast

Zásnubák je pryč

V týdnu se totiž Meghan Markleová setkala se svými kamarádkami Kadi Leeovou a Cleo Wadeovou, aby s nimi zpětně oslavila své dvaačtyřicáté narozeniny.

Kadi Leeová sdílela v instagramovém příběhu snímek, na kterém jsou všechny tři v objetí a náramně se baví, upozornil web Hello magazine. Na fotce je však vidět Meghanina ruka, na níž chybí její diamantový zásnubní prsten. Ten obvykle nosí společně se zlatým snubním prstenem a s takzvaným „eternity ring“ neboli prstenem věčnosti, jež je v pořadí třetím prstenem a bývá darován partnerovi na počest nějaké významné události, jako je třeba narození prvního dítěte s tím, že vyjadřuje trvání a stálost závazku.

Chybějící drahý šperk v hodnotě zhruba 4,3 milionu korun dostala Meghan od prince Harryho, když ji žádal o ruku. Prsten navrhl princ Harry s pomocí Cleave & Company – jde o klenotníky, které si vybrala i jeho zesnulá babička královna Alžběta II.

Prsten se skládá ze dvou postranních diamantů, které byly součástí šperku princovy matky, princezny Diany. Uprostřed je pak vybroušený diamant z Botswany, tedy místa, kde spolu pár trávil hodně času v začátcích vztahu, napsal portál Mirror.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

Tagy: