Strach o Meghan. Vévodkyně se hroutí, nenápadně ukázala „zázračnou“ léčivou náplast

Bez manžela, ale s antistresovou náplastí. Tak komentuje tisk snímky Meghan Markleové, vévodkyně ze Sussexu, v ulicích kalifornského města Montecito. Princ Harry v současné době cestuje po Asii.

V posledních týdnech je kolem Meghan Markleové velmi rušno. Nejdříve přišla o spolupráci se streamovací platformou Spotify a následně se ve veřejném prostoru začaly šířit zvěsti o manželské krizi.

Když ji fotografové zastihli na procházce, měla na sobě bílé džíny, vzorovaný šátek Hermès (asi 24 600 korun) a navzdory poměrně teplému počasí také béžový kabát značky Max Mara Ruspoli (asi 36 tisíc korun). A jako kdyby chtěla, aby se veřejnost dozvěděla o tlaku, který je na ni vyvíjen, předvedla svou antistresovou náplast, píše web deníku Bild.

Jakoby náhodou zvedla ruku a poodhrnutý rukáv odhalil modrobílou kulatou náplast. Vévodkyně ji má umístěnou na levém zápěstí na akupunkturním bodě. Výrobce tvrdí, že pomáhá uklidnit tělo, snižuje stres a pomáhá ke klidnějšímu spánku.

ČTĚTE TAKÉ: Vztahy na bodu mrazu. Meghaniny narozeniny královská rodina ignorovala, dříve jí blahopřála

Podle informací britského deníku Daily Mail má taková náplast hodnotu pouhé čtyři dolary, v přepočtu tedy zhruba 88 korun.

Meghan s Harrym mají čím dál tím víc problémů. Kromě toho, že přicházejí o zdroje příjmů, zužuje se jejich okruh známých a přátel z řad celebrit. Zájem o prominentní pár je čím dál menší.

K TÉMATU: Rozvod Harryho s Meghan? Něco je v nepořádku, princovi chybí královská rodina, říká Kovář

Zatímco vévodkyně nosí antistresové náplasti, její manžel princ Harry pracovně cestuje po jihovýchodní Asii se svým blízkým přítelem Nacho Figuerasem, píše magazín Page Six.

Obavy o jejich vztah vzbuzuje zejména to, že už téměř vůbec nevystupují společně na veřejnosti. O možném konci manželství horlivě spekulují britská média několik měsíců. Objevují se informace, že princ Harry plánuje návrat k britské královské rodině. Pokud by se pár rozvedl, Meghan by získala pohádkové jmění.

Tagy: