Rodina je životní úkol, říká o dětech Peroutka po svatbě s partnerem. Vidí několik možností

Peroutka pohovořil o tématu rodiny.

Milan Peroutka v pořadu Nový den

Hudebník Milan Peroutka v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS řekl, že uplynulý rok 2023 byl skvělý a rozhodně by nic neměnil. Také pohovořil o tématu dětí. Přiznal, že se rozhodně nenechá připravit o roli rodiče. Rodinu chce rozšířit stoprocentně. Kdy, to se fanoušci dozví, až se tak stane.

V uplynulém roce se Milan Peroutka pochlubil, že si vzal svého partnera Dominika Roubínka. „Byl to intenzivní rok. Nelituji vůbec ničeho, bylo to skvělý. Kéž by to tak pokračovalo dál. Jsem teď spokojený jak pracovně, tak soukromě. Všechno je přesně tak, jak má být,“ svěřil se v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS oblíbený český muzikant.

ČTĚTE TAKÉ: Loni jsem prošel zkouškou ze sebeironie, říká Brzobohatý. Záře reflektorů mu nedělá dobře

Manžel zpěváka přijal jméno Peroutka. „Řekl jsem, že já si příjmení měnit nebudu. Měl jsem to samozřejmě jednodušší. Měnil jsem jenom občanský průkaz. Domča to měl trochu náročnější, musel měnit úplně všechno,“ vzpomínal hudebník. „Zvažovali jsme i obě příjmení, je to ale daleko náročnější. Domča to tak chtěl, takže jsme Peroutkovi,“ doplnil.

Peroutka také promluvil o tom, jak to v budoucnu vidí s rozšířením rodiny. V Novém dni se svěřil, že by se chtěl stát rodičem. „Sotva vyšla svatba, tak hned další téma, o které se začali zajímat novináři, byly děti. Tohle jsou věci, které jsou na delší lokty. Je to trochu intimnější záležitost. Nebudu mít problém o tom mluvit. Možností je několik, musíme si to ale nejdřív vyřešit v klidu,“ vysvětlil zpěvák. „Jedno je jistý, rodinu chci. Beru to jako životní úkol a roli, o kterou nechci přijít,“ zdůraznil Peroutka.

Nový videoklip

Před nedávnem Peroutka představil nový videoklip k písni Plán. Písničku má se svojí kapelou Perutě a věří, že se fanouškům klip líbí. „Doufám, že se lidem videoklip líbí. Faktury za něj splácím doteď. Na nějakou dobu jsem na videoklipy zanevřel, když jsem řešil ztrátu sociální sítě. Teď jsem si říkal, že mě to baví, chci písničkám vdechnout video-život a příběh. Teď je to v řadě druhý videoklip za sebou. V klipech se realizuju,“ řekl zpěvák.

Tagy: