Manželství Patrasové je v rozkladu. Podrážděný Slováček reagoval na slova o rozvodu

Už příští rok mají herečka Dagmar Patrasová a hudebník Felix Slováček oslavit 40 let manželství. Zda k tomu dojde, se teprve ukáže. Jejich vztah si totiž nyní prochází velkou krizí, při které bývalá královna dětských srdcí neváhá hrozit rozvodem. A co na to manžel? „Asi se zbláznila,“ nechal se slyšet v pořadu Showtime.

Ve vysílání CNN Prima NEWS Patrasová pozadí slov o rozvodu vysvětlila. „Důvodem je manželovo chování a jeho výmysly, které říká do médií,“ uvedla v pořadu Showtime. Zřejmě narážela na Slováčkovy výroky pro deník Blesk. „Je to konec její kariéry. Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře. To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ sdělil saxofonista zmíněnému médiu.

O Patrasovou plánovém rozvodu prý 79letý Slováček nevěděl. „Nemluvil jsem s ní o tom. Dozvěděl jsem se to od vás,“ pronesl Slováček pro Showtime. „Asi se zbláznila, protože v tom mozku, který je neustále napájen, už asi neví, co mluví. To je celé, co k tomu mohu říct,“ komentoval podrážděně.

Patrasová však jeho časté narážky na nadměrné požívání alkoholu odmítá. „Není to pravda. Proč to říká? On, který pije první ligu, což o něm všichni vědí,“ řekla pro web Extra.cz. O možných problémech Slováčka s alkoholem však zatím média neinformovala. „Kdyby mu šlo o moje dobro, tak se bude chovat jinak. Já jsem zdravá,“ reagovala Patrasová na otázku, zda to s ní její manžel přece jen nemyslí dobře.

Podle informací deníku Blesk pití u Patrasové odstartovala smrt jejího otce. Poté měly problémy kulminovat, když si její manžel Slováček našel milenku Lucii Gelemovou. V roce 2018 Patrasová přišla na rok a půl o řidičský průkaz poté, co řídila v podnapilém stavu a bourala.

V pořadu Showtime nyní uvedla, že plánuje vydat oficiální prohlášení. „Až to bude podané,“ řekla a zřejmě měla na mysli dokumenty potřebné k ukončení manželství.

Jak budou vypadat jejich letošní Vánoce, zatím není jasné. „Budu s dětmi u Aničky a jestli tam Dáda dorazí, tak dorazí. Nevím,“ dodal Slováček.

Tagy: