Ohromně se těším na třicítku. Farna prozradila, co ji nejvíc přitahuje na kulatinách

Zpěvačku Ewu Farnou čeká v nadcházejícím roce důležitý životní milník. Maminka dvou dětí oslaví své třicáté narozeniny. V pořadu Nový den na CNN Prima NEWS prozradila, že se na třicítku ohromně těší. Oslavit ji plánuje společně se svými fanoušky v pražské O2 areně.

„Na třicítku se ohromně těším a myslím si, že to jubileum vyžaduje trochu bilancování. Zastavení se a ohlédnutí se za tím, co člověk do té doby zažil. Jelikož budu v té době již 17 let na scéně, tak je pro mě přirozené to oslavit i s mými fanoušky. Takže třicetiny to budou asi největší v Čechách a obrovsky se těším na svou O2 arenu 14. října 2023,“ řekla Farna v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Prozradila také, že zprvu s koncertem v největší pražské hale otálela. „Jako takový milník mě to zas tolik nelákalo. Také jsem se bála a asi pět měsíců váhala. Nebyla jsem si jistá, zda lidé budou chtít přijít, takže mám z toho velký respekt a přistupuji k tomu s velkou pokorou. Naštěstí lístky mizí poměrně rychle, takže jsem překvapená, jak hezky to jde,“ uvedla 29letá umělkyně.

Zpěvačka česko-polského původu Ewa Farna má za sebou nabitý rok. V březnu porodila dceru Ellu, vyhrála hudební cenu Anděl v kategorii Sólová interpretka za album Umami a v neposlední řadě získala stříbrného slavíka.

Ze svého tempa zatím nehodlá slevovat. Už teď začíná s přípravou svého narozeninového koncertu a v nadcházejícím roce plánuje vydat i nové písničky. „Plány na příští rok jsou velmi aktivní a divoké. Mám ale pocit, že už vůbec nic nestíhám. Doma mám dvě děti, takže je poměrně náročné cokoliv stíhat. Chtěla bych vydat písničky na polském i českém trhu. Mám i nějaké koncerty na léto, ale držím se pravidla, že koncertuji jen jednou za týden,“ uzavřela zpěvačka.

Tagy: