Patrasová hrozí Slováčkovi rozvodem: Muselo mu přeskočit. To je přes čáru, jsem zoufalá

Bývalá herečka Dagmar Patrasová se opět dostala do hledáčku médií poté, co o víkendu nedorazila na domluvenou dětskou akci. Naštvala tím hlavně svého manžela Felixe Slováčka, který za ni musel narychlo najít náhradu. V rozhovoru pro deník Blesk si pak nebral servítky a otevřeně přiznal, že je to konec její kariéry. Dokonce uvedl, že bude nutné ji zbavit svéprávnosti. To si ovšem Patrasová nenechala líbit a poslala manželovi ostrý vzkaz.

Patrasová se měla o víkendu zúčastnit dětské akce, kterou pořádala nezisková organizace zabývající se vyhledáváním talentů v dětských domovech. Bez omluvy však nedorazila. „Je to konec její kariéry. Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře. To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka. Až se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ svěřil se 79letý saxofonista deníku Blesk.

Pro web Extra.cz pak doplnil, že to mělo být její první vystoupení po dlouhé době. „Pro mě je strašně těžké se o tom vyjadřovat. Je to lidské neštěstí. Bojím se, že by se jí mohlo něco stát, tak jako Hance Krampolové. Vážně z toho mám strach,“ řekl Slováček. Manželka herce Jiřího Krampola zemřela před dvěma lety. Dlouhodobě se potýkala se zdravotními problémy, závislostí na alkoholu a lécích.

Slováčkova slova jeho partnerku Dagmar Patrasovou pořádně rozčílila. Manželovi dokonce pohrozila žádostí o rozvod. „Muselo mu přeskočit. Podám žádost o rozvod. Tohle je už přes čáru. Jsem z toho zoufalá. Po 40 letech manželství je takhle zákeřný,“ uvedla Patrasová redakci Extra.

„Asi mu jde o můj majetek. Už mě ty jeho útoky štvou. Ať se podívá na svůj život. Mně ten můj ničí neustálými nevěrami. Nechápu, proč má potřebu mluvit pořád do tisku. Já se o něm nebudu vyjadřovat,“ doplnila 66letá herečka. Proč nedorazila na víkendovou akci, nevysvětlila.

Patrasová se za poslední rok dostala do hledáčku médií i z jiných příčin. V květnu způsobila dopravní nehodu, kdy nezvládla řízení uprostřed Prahy a nabourala. Poté policistům odmítla dechovou zkoušku. Nejde přitom o první havárii, kterou herečka v posledních letech způsobila. V prosinci roku 2018 nabourala jiné auto. Policie jí tehdy naměřila dvě a půl promile a na rok a půl jí odebrala řidičský průkaz. Patrasová musela tehdy zaplatit pokutu 150 tisíc korun.

Tagy: