Modelka Myslivcová se pochlubila novým projektem. S movitým podnikatelem čeká miminko

„Project baby.“ Jednoduchým popiskem u více něž výmluvných fotografií oznámila modelka a influencerka Dominika Myslivcová svým sledujícím radostnou novinu, že je těhotná. Pod příspěvkem, který zveřejnila v neděli dopoledne, se okamžitě začala objevovat přání a gratulace zejména od fanoušků.

Těhotenství se rozhodla Myslivcová oznámit originálně. Na svém Instagramu sdílela dva snímky, na nichž je oblečena do vkusného spodního prádla. Na velmi pohledné modelce a influencerce je už znát, že pod srdcem nosí svého prvního potomka.

Pokud by přeci jen někdo váhal, zda je Myslivcová skutečně těhotná, napoví i dětská lahvička, kterou drží v ruce. „Project BABY“, připsala ke snímkům modelka. Skrze hastagy dále prozradila, že radostné novince stále nemůže uvěřit. „A je to venku,“ napsala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bolestné odhalení Gránského: S manželkou přišel o miminko. Jak těžké období překonávali?

Okamžitě po zveřejnění se pod fotografiemi začaly objevovat desítky blahopřejných vzkazů. „Ne! To je úžasná novinka,“ napsala jedna ze sledujících. Najde se však i vzkaz, který do modelky lehce „rýpe“. „I ty, Brute? Samozřejmě gratulace! A snad správná volba partnera,“ dopsala další sledující. Se svým partnerem Zdeňkem 28letá modelka do společnosti příliš nechodí. Vztah oznámila loni v září.

Oblíbená blondýnka se proslavila už jako náctiletá, a to díky blogu, který si původně vytvořila jako deníček. V průběhu let získala Myslivcová statisíce sledujících. Mnohé zaujal především její vzhled. Sama přiznává, že má ráda styl barbie.

Tagy: