Modelka Schicková se stala dvojnásobnou maminkou. Dítěti dala netradiční jméno

Kristýna Schicková se stala dvojnásobnou maminkou. Partnerovi Lukáši Třešňákovi porodila chlapečka, který dostal netradiční jméno. Radostnou zprávou se 28letá modelka pochlubila na sociálních sítích dva dny po porodu. Tam také sdílela několik videí, která zachycují tento den od chvíle, co odjeli do nemocnice.

Chlapeček, který se narodil 8. října, dostal jméno Liam. „Vítej na svět, lásko,“ napsala pod společnou fotografií se synem Schicková a poděkovala všem za podporu.

„Děkuji všem, kteří na mě mysleli, ale hlavně těm nahoru. Měla jsem opravdu nádherný, rychlý a hladký přirozený porod, přesně tak, jak jsem si ho vysnila. Vše jsem zvládla téměř bezbolestně, bez epidurálu, bez nástřihu, s okamžitým odloučením placenty,“ svěřila se s detaily porodu Schicková.

Během chvíle se pod příspěvkem začaly sypat gratulace. „Moc vám gratulujeme a přejeme hodně zdraví pro malého,“ napsala vítězka Miss Czech Republic Kristýna Kasanová.

Kristýna Schicková je už dvojnásobnou maminkou. Syna Elliota přivítala na světě v březnu 2020.  „Chtěla jsem holčičku. Zkoušeli jsme všechny metody, ale je to bohužel osud. Vlastně bohudík,“ řekla už dříve Blesku.

Tagy:
porod syn vztahy partner modelka Miss Czech Republic Kristýna Schicková Blesk Lukáš Třešňák