Modelka Verešová se strachuje o dceru. Mladá sportovkyně musela po ošklivém úrazu na operaci

Modelka Andrea Verešová zažívá náročné chvíle. Její šestnáctiletá dcera Vanessa Volopichová prodělala ošklivý úraz. Zlomila si klíční kost a musela podstoupit operaci. Teď se bude muset naučit žít s titanovým šroubem. Volopichová je úspěšnou sportovkyní, sklízí úspěchy jako snowboardistka. Nyní je její skvěle rozjetá kariéra v ohrožení, není totiž jisté, zda se bude moci ke sportu vrátit. Verešová o nešťastné události informovala na sociální síti Instagram.

Nedávno si šestnáctiletá Vanessa Volopichová zlomila loket, v září zase měla zlomenou nohu a nyní přišla další rána, informovala modelka Verešová ve svém instagramovém příběhu.

ČTĚTE TAKÉ: Princezna Kate chystá velké překvapení. Fanoušci ji možná brzy uvidí vedle krále Karla III.

Talentovaná sportovkyně si v důsledku nepěkného úrazu zlomila klíční kost a musela na operační sál. „Chudinka, byla velmi statečná,“ sdělila modelka.

„Bude se muset naučit žít s titanovým šroubem,“ pokračovala Verešová, která má teď obavy o sportovní kariéru dcery. „Vrátí se Vanesska i přes všechno na snowboard?“ napsala s tím, že nad kariérou dcery teď visí otazníky.

V lednu nadaná snowboardistka dosáhla ohromného úspěchu, když obsadila třetí místo na zimních olympijských hrách mládeže v Koreji.

Verešová má nyní jediné přání – aby se její dcera uzdravila. „Přejeme brzké uzdravení,“ vzkázala prostřednictvím sociální sítě.

K zimním sportům inklinuje Volopichová již od dětství. „Odmalička jsem lyžovala, v sedmi letech jsem vyzkoušela snowboard a chytlo mě to natolik, že už jen snowboarduji. Chtěla jsem jít na konzervatoř, se snowboardem se to ale nedá úplně skloubit,“ řekla v minulosti webu eXtra.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Já už se nelíčím, ale provádím „tuning“, žertuje Bílá. Prozradila recept na šťastný život

Tagy: