Já už se nelíčím, ale provádím „tuning“, žertuje Bílá. Prozradila recept na šťastný život

Lucie Bílá prozradila recept na štěstí.

Lucie Bílá prozradila recept na štěstí

Lucie Bílá jenom září a má k tomu celou řadu důvodů. Jedním z nich je podle jejích slov práce, která ji baví a naplňuje. Má k tomu i další důvody, o které se podělila s redakcí Showtime na CNN Prima NEWS.

Lucie Bílá je velmi zaneprázdněná žena, kromě zpívání totiž provozuje své vlastní divadlo. „To mi dělá velkou radost. Teď zkoušíme novou činohru, příští rok nás čeká jeden muzikál a jedna činohra a rok 2026 bude obzvlášť vychytaný, protože chystám i něco pro sebe,“ prozradila zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Simona Krainová žije svůj sen v Karibiku. Sblížila jsem se s dětmi i manželem, říká

O co jde, neupřesnila. Popřela však, že by se jednalo o natáčení filmu či seriálu. „Na seriál nemám vůbec čas a u filmů je pro mě problém v tom, že se brzy vstává, a to není nic pro mě,“ řekla.

Lucie na svůj věk vypadá neuvěřitelně, nicméně jak sama říká, ráda si pomůže i líčením. „Jsem holka, takže se můžu hezky nakreslit. I když já říkám, že už to není líčení, ale tuning,“ žertovala a přidala i recept na dobrou náladu – dobrý vztah a dobrý partner.

A toho Lucie má už devět let. Je jím o 17 let mladší Radek Filipi, který je zároveň i jejím road manažerem. Žijí spolu v domě ve středočeských Otvovicích, kde Lucie tráví hodně času výrobou šperků, a jak sama říká – korálky navléká kdykoli a kdekoli to jde.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Předsudky vůči partnerkám hokejistů jsou silné, bojuji s nimi, říká Nečasova přítelkyně Mertlová

Tagy:
Lucie Bílá zpěvačka recept lifestyle kultura štěstí Showtime dvadlo