Kazma překvapil Krause vystřeleným dárkem k narozeninám. Oslavy nemusím, přiznal moderátor

Show Jana Krause

Kraus oslavil 70. narozeniny

Moderátor Jan Kraus v srpnu oslavil své 70. narozeniny a do nové etapy po prázdninách vstoupila i jeho show, která odstartovala 14. sezónu. V premiérovém díle se ve středu 30. srpna objevila herečka a moderátorka Adéla Gondíková, gastroenterolog Luděk Hrdlička a showman Kamil Bartošek alias Kazma. Ten měl pro oblíbeného moderátora připravené speciální překvapení – mezi diváky si mohl vystřelit balík jednodolarovek.

I další sezóna Show Jana Krause sází na to, na co jsou diváci zvyklí: „Ono nic moc nového nemusíte dělat, protože každý rozhovor je nový a nový nemusí být vždycky dobrý, ale nový je určitě,“ okomentoval Kraus, který 15. srpna oslavil 70. narozeniny.

Jak se ale svěřil pro Showtime, není typem člověka, který by oslavy vyhledával, spíše naopak: „Já oslavy bytostně nemám rád. Čím je to dál, co jste se narodila, tím větší oslava toho, že ještě žijete, to mi nepřijde jako pecka. A druhá věc je, že možná je to tak dlouho, že už nikdo nevěřil, že ještě budete oslavovat,“ uvedl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KVÍZ: Herec Jan Kraus slaví sedmdesát. Jak znáte pohotového glosátora a jeho soukromí

Nicméně si uvědomuje, jaké má v životě štěstí: „Pokud jste zdraví a můžete něco dělat, tak jste šťastný. Já si toho života umím vážit a vím, že jsem vyhrál v loterii,“ shrnul.

Novou sezónu show odstartovala s řadou zajímavých osobností. Kromě herečky Adély Gondíkové a gastroenterologa Luďka Hrdličky byl hostem i bavič a mystifikátor Kamil Bartošek alias Kazma, který v poslední době trhá rekordy se svým filmem ONEMANSHOW: The Movie. Právě on přichystal pro oblíbeného moderátora speciální narozeninové překvapení. Mezi diváky si vystřelil jednodolarovky.

SLEDUJTE: Narozeninové překvapení pro Jana Krause

Tagy: