Zpěvačka Absolonová je v jednom kole, přesto září. Může za to nový muž?

Zpěvačka Monika Absolonová i přes veškerý pracovní kolotoč vypadá skvěle.

Rozhovor s Monikou Absolonovou

Zpěvačka Monika Absolonová i přes veškerý pracovní kolotoč vypadá skvěle. A tak redakce ShowTime využila příležitosti a zeptala se, jestli to nemůže být tím, že by se objevil někdo nový po jejím boku.

Absolonová září. Pro ShowTime uvedla, že za její vizáž a skvělou kondici mohou zejména ostatní. „Bohužel nemám čas na to, abych chodila cvičit. Zbytek času, který se snažím neukrajovat, jsem se svými syny, ale je to legrace. Například během tohoto natáčení jsem ještě před chvílí byla s Tádou na fotbale,“ přiblížila.

Otázkou však zůstává, zda za tím, jak vypadá, není nový muž. „Není. Že zářím? To je vtipné. Dneska je úplněk a já vstala ve 4:40. Než se kluci vzbudili, tak jsem dělala řízky a bramborovou kaši a v sedm jsem už měla všechno připravené. Pak jsem je vypravila do školky, jela do divadla, domů, převážela Tádu na fotbal a zase zpátky na natáčení,“ popsala svůj hektický den.

A jaké má na léto plány se syny? „Budeme jezdit na chalupu, která je před rekonstrukcí. Poté nás čeká Kréta, kam pojedeme k moři. Následně budeme jezdit různě po Česku. Kluci budou také někdy s tatínkem, takže se to různě zkombinuje. Doufám, že si to užijeme a vyjde nám hezké počasí,“ podotkla. Diváci si Moniku Absolonovu v roli moderátorky užijí v novém pořadu, který televize Prima odvysílá už na podzim.

Tagy: