Meghan mluvila jak z červené knihovny a princ Harry se styděl, ohodnotila projev expertka

Na Meghan Markleovou se valí kritika za její projev na summitu mládeže v Manchesteru. Měl být o rovnosti pohlaví. Manželka prince Harryho ale mluvila sedm minut převážně o sobě. Chování Meghan i prince Harryho rozebrala česká odbornice Noemi Zárubová, podle které byl proslov vévodkyně sebestředný. Meghan navíc nepůsobila jako oddaná manželka.

Redakce CNN Prima NEWS oslovila přední českou odbornici na řeč těla, aby rozebrala chování Meghan Markleové i prince Harryho na summitu mládeže v Manchesteru. Meghan přišla v rudém overalu a její proslov působil jako z červené knihovny.

Meghan byla samý úsměv, samé gesto, přehrávala, ale hlavně: mluvila jen o sobě. Odkaz na její osobu se v sedmiminutovém projevu objevil čtyřiapadesátkrát. „Nepůsobila na mě jako skromná vévodkyně nebo oddaná manželka, ale jako dominantní politička. Celý její projev byl sebestředný, dominantní, snažila se o sebeprezentaci,“ popsala odbornice na řeč těla Noemi Zárubová.

„Hned vidíte, že její projev je jen a jen o ní, nemluví o nikom jiném,“ uvedl odborník na řeč těla a lidské chování Jésus Enrique Rosas. Ovšem výjimku udělala, když zmínila svého muže. „Jsem nadšená, že je tu tentokrát můj manžel se mnou,“ řekla Meghan Markleová. Poté hodila jeho směrem jakoby stydlivý úsměv, Harry ale vypadal, že se stydí doopravdy. „Tentokrát na mě působil jako druhý v pořadí, spíš zaražený, unavený, smutný, párkrát se usmál, ale byl vyloženě doprovodem zářící manželky,“ podotkla Zárubová.

Tagy: