Meghan prozradila tajemství. Vrací se k činnosti, kterou měla od svatby s Harrym zapovězenou

Meghan Markleová si musela svůj instagramový účet zrušit před svatbou s princem Harrym. V rozhovoru pro The Cut ale oznámila, že se na platformu hodlá zase vrátit.

Během rozhovoru pro newyorský magazín The Cut se Meghan Markleová otočila na redaktorku Allison P. Daviesovou a spiklenecky se jí optala, zda chce znát tajemství. „Ztichla, podívala se kolem, aby se ujistila, že opravdu nikdo neposlouchá, a pak oznámila tu super tajnou informaci, tedy že se vrací na Instagram,“ popsala podle webu Express Daviesová.

Před tím, než si vzala prince Harryho a stala se členkou britské královské rodiny, měla Meghan na svém instagramovém účtu kolem tří milionů sledujících fanoušků. Tehdy byla herečkou v populárním seriálu Kravaťáci a měla také svůj lifestylový blog. Poté, co se stala vévodkyní ze Sussexu a oficiálně reprezentovala královskou rodinu, musela účty na sociálních sítích smazat. Spolu s manželem pak s fanoušky komunikovali pod společným oficiálním účtem.

V říjnu 2020 vévodkyně prohlásila, že se sociálních sítí straní z preventivních důvodů. „Kvůli vlastní sebezáchově jsem na sociálních sítích velmi dlouho nebyla. Osobně jsem se rozhodla nemít žádný účet, takže nevím, co tam je, a to je pro mě v mnoha ohledech užitečné,“ uvedla tehdy Markleová. Když ve svém posledním rozhovoru promluvila o návratu na Instagram, zavzpomínala, že vzdát se sociálních sítí byl velký krok.

Meghan také představila vlastní podcast

V rozhovoru se pak ke své manželce připojil také princ Harry. Společně mluvili také o tom, jak zvládali první roky bez královských povinností. „Věděli jsme, že těch prvních pár let vytváření nového života od nuly bude nejkrušnější,“ řekl Harry. Po odchodu z královské rodiny se vévoda a vévodkyně ze Sussexu přestěhovali do nového domu v Santa Barbaře. Založili svou organizaci Achewell, pokračovali v charitativní práci a podepsali smlouvy na produkci audio a video obsahu pro Spotify a Netflix.

Meghan Markleová rozběhla také svůj vlastní podcast Archetypes. Ten se zaměřuje na řešení překážek, jež se snaží omezovat ženy v rozletu. Součástí podcastu jsou rozhovory s různými odborníky nebo celebritami. Například hostem první epizody byla tenistka Serena Williamsová.

Tagy: