Měla jsem jen víno k jídlu. Patrasová vysvětlovala údajný skandál na dovolené

Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem tráví společnou dovolenou v Tunisu.

Dagmar Patrasová vysvětluje, jak to bylo s údajným alkoholem na dovolené

Felix Slováček a Dagmar Patrasová si po všech vztahových bouřích vyrazili na dovolenou. Podle některých médií se ale ani jejich pobyt v zahraničí neobešel bez malého skandálu. O svém výletu do Tuniska se rozmluvili v pořadu ShowTime.

K nedávné autonehodě Patrasové pod vlivem alkoholu údajně přibyl další skandál. Během dovolené Dagmar a Felixe v Tunisku se spekulovalo o tom, že mezi manželi došlo k roztržkám. Podle svědectví českých turistů z hotelu, kde hvězdný pár bydlel, známá herečka pila alkohol a navíc se chovala agresivně.

„Je to úplná blbost,“ uvedl pro ShowTime Felix Slováček. „Je to absolutní lež, vůbec nic takového nebylo, ale kdo to vymyslel, to nevím,“ doplnila ho manželka.

Dovolenou si dle svých slov užili a k žádnému incidentu mezi nimi nedošlo. Skleničku vína si podle Patrasové dopřáli k jídlu. „Kdo byl na dovolené a neměl skleničku, tak marně žil,“ okomentoval to Slováček.

V hotelu si pár prý nepřipadal, jako by je další hosté pozorovali nebo je měli, lidově řečeno, „na mušce“. „Hlavně se chtěli s námi vyfotit, a to bylo všechno, vždycky přišli,“ doplnil Slováček. Nicméně Dagmar přiznala, že po zaslouženém odpočinku se už těšila zpátky domů. „Mně se chtělo domů kvůli kočce, pejskovi a kvůli Aničce a dětem,“ uzavřela.

Jeden z mladíků, který byl zrovna s partou kamarádů ubytovaný ve stejném hotelu, v médiích uvedl: „Paní Patrasová dost pila a s panem Slováčkem se dostala do slovního střetu. Slyšel jsem, jak na něj byla agresivní,“ svěřil se. „Pan Slováček ji pak odvedl na pokoj a vrátil se do baru za svými kamarády. Vypadal dost naštvaně,“ doplnil mladík.

Manželé byli v posledních týdnech na ostří nože. Důvodem byla autonehoda Patrasové, při které nabourala do zaparkovaného auta. Herečka se odmítla podrobit dechové zkoušce a nepodstoupila ani krevní test. Podle očitých svědků se pak válela opilá na chodníku. Slováček se tehdy za chování své manželky styděl a chvílemi to vypadalo, že mu dojde trpělivost.

Tagy: