Slavný zpěvák Bolton bojuje s těžkou nemocí. Podstoupil operaci mozku a zrušil vystoupení

Sedmdesátiletý zpěvák Michael Bolton trpí závažným onemocněním. Na sociální síti odhalil, že mu byla diagnostikována rakovina mozku, kvůli které těsně před Vánoci podstoupit operaci. Nyní se již zotavuje a doufá v brzký návrat na pódia.

„Chci se podělit o to, že rok 2023 pro mě znamenal několik velmi nečekaných výzev. Těsně před svátky se zjistilo, že mám nádor na mozku, což si vyžádalo okamžitou operaci,“ informoval Michael Bolton, který je známý pro hity jako jsou How Am I Supposed To Live Without You nebo When a Man Loves a Woman, v pátečním prohlášení na sociální síti Facebook

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda seriálu Starsky & Hutch. David Soul si v 70. letech podmanil Hollywood

Naštěstí díky skvěle odvedené práci lékařů byla operace úspěšná. V současnosti se držitel ocenění Grammy zotavuje v pohodlí domova. „Jsem obklopen milující rodinou, která je mi neskutečnou podporou,“ nastínil muzikant.

I want to start by wishing everyone a very happy and healthy new year! I also want to share that 2023 ended up...

Posted by Michael Bolton on Friday, January 5, 2024

„V příštích několika měsících budu svůj čas a energii věnovat rekonvalescenci, což znamená, že si budu muset dát dočasnou pauzu od koncertování,“ uvedl s tím, že zklamat fanoušky a odložit vystoupení je pro něj mimořádně obtížné.

Ujistil však, že tvrdě pracuje na tom, aby byl co nejrychleji ve formě, a mohl se tak vrátit ke koncertování. „Jsem nesmírně vděčný za všechnu lásku a podporu, kterou jste mi v průběhu let tak velkoryse projevovali. Vězte, že si vaše pozitivní vzkazy uchovávám v srdci,“ doplnil Bolton.

Zároveň slíbil, že jakmile bude mít další informace o svém zdravotním stavu, veřejnosti se svěří.

Během své kariéry získal Bolton šest cen American Music Awards, dvě ceny Grammy a prodal více než 75 milionů desek. Jeho osm alb se dostalo do Top 10 a dva singly obsadily první místo v žebříčku Billboard, připomněl web The Sun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kozub prozradil, s čím se léčí. Rozzlobil se na bulvár a odmítl, že má psychické problémy

Tagy: