Mám rád hodinky a rychlá auta, řekl Voráček ve Varech. Prozradil, za co utrácí nejvíc peněz

Bývalý hokejista Jakub Voráček na festivalu v Karlových Varech

Karlovy Vary: Za co nejvíce utrácí celebrity?

Filmový festival v Karlových Varech se netočí jen kolem filmů. Nedílnou součástí jsou také bujaré večírky, na nichž šampaňské teče proudem a podává se luxusní jídlo. Redakce pořadu Showtime na jeden takový vyrazila a u celebrit zjišťovala, na jaký luxus si potrpí.

Na filmovém festivalu v Karlových Varech se koná jeden večírek za druhým. Jednoho z nich se zúčastnila i redakce pořadu Showtime, aby zjistila, jak si české celebrity užívají luxusu. Například bývalý hokejista Jakub Voráček má rád drahé hodinky a rychlá auta. „Ne že bych si na to potrpěl, ale jsou to věci, které mám. Nejvíc peněz ale asi utrácím za dovolené a jídlo,“ popsal Voráček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Takové věci prý ale nikdy neměl výkonný ředitel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Kryštof Mucha. „S přibývajícím věkem si ale uvědomuji, že to tak trošku začíná být. Teď mi někdo řekl, že máte mít auto podle ročníku, kdy jste se narodil. Jsem ročník 75 a svého kamaráda Radka Pokorného, který má miliony aut, jsem poprosil, aby se pomalu začal dívat po hezkém autě z roku 75,“ sdělil Mucha.

Na otázku, co nejdražšího má doma, odpověděl, že dům. „Máme nádhernou chalupu v Krušných horách. Máme výhled 25 kilometrů do dálky. Takže hned jak skončí Vary, tak tam pojedu a budu týden odpočívat,“ popsal Mucha.

Herec Goran Maiello má prý rád dobré a kvalitní jídlo. „Ani nemusí být luxusní, ale prostě čerstvé, dobré... italské,“ uvedl Maiello. Ne všichni ale musí mít luxus. „Na značky si nepotrpím. Ani na luxusní zboží, kabelky nebo hodinky, to jde mimo mě,“ řekla herečka a zpěvačka Světlana Nálepková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Počestný Limberský v Karlových Varech? Budu hodný a do půlnoci v posteli, slíbil

Tagy: