Nemám rád Vánoce, přiznal otevřeně Richard Müller. Zmínil ale své největší přání

Richard Müller na koncertě

Richard Müller nemá rád Vánoce

Legendární zpěvák Richard Müller v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS přiznal, že nemá příliš rád Vánoce. Hudebníkovi vadí shon a nákupní horečka. Jedna věc mu však ve svátcích přece jenom dělá radost, tou je jeho jedenáctiletý syn Markus. Nejkrásnějším dárkem, který si přeje již dlouho, by pro něj prý bylo vnouče. Kromě syna Marcuse má totiž ještě dvě dospělé děti. Pod stromeček by si umělec zároveň přál zejména pevné zdraví.

Oblíbený slovenský zpěvák adventní čas nijak zvlášť nevnímá. „Nemám Vánoce moc rád. Kvůli tomu zmatku, shonu, nákupním horečkám a tomu všemu, co obnáší,“ vysvětlil. Těší se ale ze svého „malého chlapečka“ Markuse, který se podle Müllerových slov aspoň tváří, že věří na Ježíška.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Moderátorka Lenka Špillarová bude maminkou. Dlouho jsme to tajili, miminek se bojím, říká

Nejmladší zpěvákův syn prý napsal vánoční dopis z donucení. „Má tam jenom jednu položku – Porsche,“ prozradil jeho dětské sny hudebník. Sám by si pro sebe přál zdraví. „Vím, že je to strašně banální, ale teď by se mi hodilo,“ doplnil upřímně.

Nejde však o jeho jediné přání. „Strašně rád bych byl dědečkem. U dětí s tím ale už začínám být trapný, tak do toho radši nemluvím,“ vysvětlil. Müller má z manželství se Soňou Müllerovou 32letého syna Filipa a 29letou dceru Emu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Václav Neckář vyděsil fanoušky zrušenými koncerty. Jeho bratr Jan vysvětlil důvody

Tagy: