Moderátorka Lenka Špillarová bude maminkou. Dlouho jsme to tajili, miminek se bojím, říká

Lenka Špillarová v Top Staru

Lenka Špillarová čeká miminko

Jedna z dlouholetých tváří Primy Lenka Špillarová oznámila šťastnou novinku – čeká miminko. Vzhledem k tomu, že těhotenství dlouho úspěšně tajila, bude brzy s odchodem na mateřskou končit v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, je totiž již v šestém měsíci. Doufá, že mateřství zvládne v pořádku, přiznala totiž, že se miminek zatím bála.

Lenka Špillarová si dá na doporučení lékařů od moderování pauzu již o pár týdnů dřív, než je běžné. „Sama tomu pořád nemůžu uvěřit,“ prozradila divákům v pořadu ShowTime nadcházející maminka.

K TÉMATU: Pohlaví miminka Perkausová uhodla ve snu. Byla jsem tak nervózní, přiznala po odhalení

Od začátku těhotenství prý „klepe na dřevo“, zatím se cítila dobře. „Možná proto to nikdo nepoznal. Bylo to, jako by se nic nedělo, pořád mi to nedochází,“ vylíčila. Přiznala zároveň, že je z mateřství trochu nervózní. „Jsem jako nepopsaný list. Miminek se bojím, nikdy jsem ani žádné nepřebalila. Doufám, že to za ty tři měsíce všechno zvládnu,“ popsala s úsměvem.

Vedle těhotenství zatím moderátorka docela úspěšně „tajila“ i svého partnera. „Jsme spolu skoro čtyři roky. Jelikož ho nedávám na sociální sítě, protože si to nepřeje, mnozí možná ani neví, že ho mám. Je advokát, takže brát se nebudeme, protože on všechny rozvádí,“ zavtipkovala. „Svatbu jsme ani neměli v plánu, chtěli jsme rodinu, což je pro nás důležitější,“ doplnila.

Pohlaví miminka pár již zná, ovšem nechce ho zatím prozradit. „Ve sdílení jsem obezřetná. Mám před sebou ještě pár měsíců, pak se ráda o vše podělím, až budeme ve zdraví, v pohodě a usměvaví doma,“ vysvětlila Špillarová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Neposlouchám se, přiznal Trojan na křtu audioknihy. Na vánoční stres má speciální recept

Tagy: